Libnet.ro
UNICEF

23:00

SUA: Mii de programari pentru vaccinare, anulate din cauza lipsei dozelor (presa)

Hotnews Hotnews,
 SUA: Mii de programari pentru vaccinare, anulate din cauza lipsei dozelor (presa)

Centre sanitare de pe intreg teritoriul SUA s-au vazut nevoite sa inceapa sa anuleze mii de programari pentru vaccinare anti-Covid-19 pe fondul penuriei de doze, lucru care ingrijoreaza si nedumereste oficialitatile sanitare. continuă pe Hotnews

SUA. Mii de programari pentru vaccinare impotriva COVID-19, anulate din cauza unor probleme de distributie

Centre sanitare de pe intreg teritoriul Statelor Unite s-au vazut nevoite sa anuleze mii de programari pentru vaccinare anti-COVID-19 pe fondul unei penuriei de doze cauzata de unele probleme de distributie la nivel federal.

The Times: Guvernul japonez ia in calcul ca Jocurile Olimpice de la Tokyo sa fie anulate din cauza pandemiei de coronavirus

Guvernul japonez a fi decis ca Jocurile Olimpice de la Tokyo sa fie anulate din cauza pandemiei de coronavirus, sustine The Times, citand surse oficiale din executivul nipon. Jocurile Olimpice de la.

Noi intreruperi in functionarea platformei de programari pentru vaccinare. Explicatiile STS

Platforma de programari pentru vaccinarea impotriva COVID-19 a persoanelor incluse in etapa a doua nu poate fi accesata, in anumite intervale. Reprezentantii Serviciului de Telecomunicatii Speciale au explicat pentru HotNews. ro ca in cursul noptii a fost updatata aplicatia, fiind introdusa posibilitatea de a se face programari si in luna martie, iar acum inca se fac optimizari.

Noi intreruperi in functionarea platformei de programari pentru vaccinare. Cum se scuza de aceasta data autoritatile

Romanii care au dorit sa acceseze platforma pusa la dispozitiepentru a se programa in vederea vaccinarii impotriva COVID-19 au intampinat noi probleme. Aceastanu poate fi accesata, in anumite.

Platforma de programari pentru vaccinarea anti-COVID va fi modificata pentru prioritizarea varstnicilor si a persoanelor vulnerabile Modificari pentru angajatori

Varstnicii si persoanele vulnerabile vor avea prioritate la vaccinare, potrivit hotararii adoptate de guvern care aduce modificari strategiei de vaccinare. Astfel, ar urma sa fie modificata platforma de programari pentru prioritizarea varstnicilor si a persoanelor vulnerabile, astfel incat pe parcursul unei zile 25% dintre programari sa fie destinate persoanelor din domeniile esentiale si 75% persoanelor vulnerabile, a anuntat joi Comitetul de coordonare a vaccinarii.

CORONAVIRUS |SUA: Bilantul mortilor din cauza Covid-19 depaseste bilantul americanilor ucisi in al Doilea Razboi Mondial

Bilantul persoanelor care au murit din cauza coronavirusului in Statele Unite ale Americii SUA) l-a depasit pe cel al militarilor americani ucisi in al Doilea Razboi Mondial, potrivit Universitatii Johns.

La pasul anterior pe platforma pentru vaccinare

Cetatenii Romaniei au o vina colectiva: anume aceea de a fi dorit sa se programeze pentru vaccinare cu totii, si in acelasi timp. Pentru aceasta eroare colectiva de strategie exista un leac sigur: platforma nationala de programare pentru vaccinare!.

Sportivii din loturile olimpice se pregatesc pentru... vaccinare

Sportivii de performanta se pregatesc pentru competitii, iar acum si pentru vaccinare. Ministerul Tineretului si Sportului a anuntat ca sportivii din loturile olimpice si membrii staff-urilor tehnice vor fi vaccinati anti-COVID-19 in etapa a doua a campaniei nationale, care include populatia cu grad de risc si lucratorii care desfasoara activitati in domenii esentiale.

De ce a ajuns Emily Burghelea la spital din cauza iubitului. A avut nevoie de perfuzii

Emily Burghelea a fost prezenta vineri in emisiunea Vorbeste lumea, de la Pro TV, alaturi de iubitul misterios. insarcinata in 7 luni, fosta concurenta de la Bravo, ai stil!, a povestit despre sarcina, pregatirile pentru venirea pe lume ale micutei lor, dar si un moment neplacut din trecut, cand a ajuns la spital din cauza .

EXCLUSIV Claudia Patrascanu a innebunit din cauza lui Gabi Badalau. Mesajele halucinante trimise Biancai Dragusanu

Dupa anuntul casatorieri dintre Bianca Dragusanu si Gabi Badalau, Claudia Patrascanu a luat razna. Claudia a inceput sa i dea Biancai zeci de mesaje, care mai de care, mai dure si pline de acuzatii. Bianca Dragusanu asaltata de fosta sotie a lui Badalau Desi in al noualea cer, dupa cererea in casatorie, Bianca Dragusanu se .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )