Libnet.ro
UNICEF

20:30

SUA porneste o ancheta privind taxa pe care Franta vrea sa o impuna marilor companii de tehnologie

Hotnews Hotnews,
 SUA porneste o ancheta privind taxa pe care Franta vrea sa o impuna marilor companii de tehnologie

Presedintele american Donald Trump a solicitat inceperea unei investigatii privind taxa pe care Franta planuieste sa o impuna asupra companiilor de tehnologie, o miscare care ar putea duce la tarife de retorsiune, scrie BBC News. continuă pe Hotnews

Franta a adoptat taxa care ii vizeaza pe gigantii din domeniul digital in pofida avertismentelor Washingtonului in aceeasi zi, Londra a anuntat propriul proiect de lege privind taxarea serviciilor digitale

Franta a adoptat proiectul privind taxa pentru servicii digitale, denumita GAFA, care vizeaza Google, Amazon, Facebook si Apple, care a atras mania Statelor Unite care au amenintat cu represalii. in acelasi timp, Londra a publicat propriul sau proiect de lege de taxe pentru companiile digitale, relateaza AFP.

Franta vrea sa introduca o taxa pentru serviciile digitale

Parlamentul francez a adoptat, astazi, in mod definitiv un proiect de lege privind introducerea unei taxe pentru serviciile digitale, ignorand amenintarile cu represalii formulate de presedintele american Donald Trump, informeaza Reuters si AFP.

Ancheta privind posibile fraude la alegeri

Comisia care ancheteaza posibilelefraude de la alegerile europarlamentare isi incepe activitatea. Comisiaa aprobat, luni, lista institutiilor ai caror reprezentanti vor fi chemati la audieri in.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )