Libnet.ro
UNICEF

18:15

SUA: Presedintele Biden promite sa actioneze impotriva rasismului, adopta masuri restranse

Hotnews Hotnews,
 SUA: Presedintele Biden promite sa actioneze impotriva rasismului, adopta masuri restranse

Presedintele Statelor Unite, Joe Biden, a apreciat ca a venit timpul sa se actionam impotriva rasismului sistemic care, in opinia sa, corupe sufletul Americii si a semnat marti primele decrete in acest sens, insa cu o raza limitata de actiune, comenteaza AFP, preluata de Agerpres. Moartea afro-americanului George Floyd, asfixiat in mai de un politist alb, a marcat un punct de cotitura in atitudinea tarii fata de justitia rasiala, a declarat presedintele democrat intr-un discurs de la Casa Alba. Este timpul sa actionam deoarece credinta si morala impun asta, pentru ca rasismul este coroziv, distructiv si costisitor pentru Statele Unite, a adaugat el inainte de a semna, printre altele, un decret pentru a pune capat inchisorilor federale private. continuă pe Hotnews

Presedintele Biden promite sa actioneze impotriva rasismului, adopta masuri restranse

Presedintele Statelor Unite, Joe Biden, a apreciat ca a venit timpul sa se actionam impotriva rasismului sistemic care, in opinia sa, corupe sufletul Americii si a semnat marti primele decrete in acest sens, insa cu o raza limitata de actiune, comenteaza AFP.

Coronavirus: Presedintele Biden reinnoieste restrictiile privind calatoriile internationale

Presedintele Joe Biden intentioneaza sa reinnoiasca luni restrictiile de calatorie in SUA pentru persoanele care nu au cetatenie americana si care s-au deplasat recent in Marea Britanie, Uniunea Europeana si Brazilia, informeaza AFP si dpa citate de Agerpres. Pe langa reinnoirea acestor restrictii, presedintele Biden va extinde de asemenea interdictia pentru calatorii care au fost recent in Africa de Sud, unde a aparut o tulpina a virusului care se transmite mai usor. Aceste decizii fac parte din planul noii administratii americane de combatere a pandemiei de COVID-19.

Ambasadorul George Maior: Voi lucra intens la materializarea unei vizite a presedintelui SUA, Joe Biden, in Romania

George Maior, ambasadorul Romaniei la Washington, a declarat ca va lucra intens la materializarea unei vizite a lui Joe Biden in Romania. Actualul presedinte american a mai fost in tara noastra in doua vizite.

Curtea Suprema a SUA blocheaza doua actiuni judiciare impotriva lui Donald Trump

Curtea Suprema a Statelor Unite a ordonat luni incetarea procedurilor judiciare impotriva fostului presedinte Donald Trump initiate conform unei prevederi constitutionale care ii interzice sefului statului sa accepte venituri de origine straina daca nu au fost aprobate de Congres, informeaza AFP si Reuters.

Curtea Suprema a SUA blocheaza doua actiuni judiciare impotriva lui Donald Trump

Curtea Suprema a Statelor Unite a ordonat luni incetarea procedurilor judiciare impotriva fostului presedinte Donald Trump initiate conform unei prevederi constitutionale care ii interzice sefului statului sa accepte venituri de origine straina daca nu au fost aprobate de Congres, informeaza AFP si Reuters si Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )