Libnet.ro
UNICEF

00:07

SUA: Prima executie federala dupa 17 ani. Daniel Lee, care a omorat trei persoane, executat prin injectie letala

Hotnews Hotnews,
 SUA: Prima executie federala dupa 17 ani. Daniel Lee, care a omorat trei persoane, executat prin injectie letala

Daniel Lewis Lee, condamnat la moarte pentru uciderea a trei membri ai unei familii, a fost executat marti, dupa ce Curtea Suprema din SUA a dat unda verde primelor executii ale prizonierilor federali dupa 17 ani, relateaza AFP si Reuters. continuă pe Hotnews

Prima executie federala in SUA dupa 17 ani. Ce a spus condamnatul inainte sa primeasca injectia letala

Ucideti un om nevinovat, a declarat inainte sa moara Daniel Lee, gasit vinovat in 1999 de uciderea unui cuplu si a fiicei in varsta de opt ani a acestuia, in Arkansas, in timpul unei spargeri cu scopul de a finanta o grupare adepta a suprematiei albilor.

Prima executie federala a unui condamnat la moarte in SUA, dupa 17 ani. Familia a facut apel la Curtea Suprema

Prima executie federala a unui condamnat la moarte in 17 ani urmeaza a avea loc luni in statul american Indiana, dupa ce o curte de apel a respins solicitarea familiei victimelor de amanare a pedepsei din cauza riscurilor de infectie cu coronavirus. Familia a facut insa un nou apel la Curtea Suprema, iar executia poate fi din nou amanata.

SUA: Primele executii ale unor prizonieri federali din ultimii 17 ani au primit unda verde

Curtea Suprema din SUA a dat unda verde primelor executii ale unor prizonieri federali din ultimii 17 ani, relateaza BBC News.

Cadiz a revenit in La Liga dupa 14 ani

Echipa Cadiz si-a asigurat revenirea in prima liga spaniola dupa o pauza de 14 ani, cu doua etape inaintea finalului diviziei secunde.

Parchetul General: Politia si procurorul nu au luat masuri impotriva lui Ion Turnagiu, dupa ce a violat-o pe fata de 17 ani, pentru ca nu era gata expertiza medico-legala medicala

Politia si procurorul au actionat corespunzator in cazul fetei de 17 ani din Mehedinti incendiata de un barbat condamnat la inchisoare pe viata si eliberat conditionat, sustine Parchetul General, care a facut un control in acest caz. Fata depusese plangere impotriva agresorului chiar cu o saptamana inainte de a fi incendiata, ea reclamand ca barbatul a violat-o, insa autoritatile nu au luat nicio masura impotriva lui.

Armie Hammer divorteaza dupa 13 ani de relatie

Inca un cuplu celebru s-a destramat in perioada carantinei. Armie Hammer si sotia sa, Elizabeth Chambers, si-au anuntat public decizia de a divorta dupa o poveste de dragoste ce a durat 13 ani! .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )