Libnet.ro
UNICEF

12:30

SUA si retrag mai multi diplomati din China din cauza unui potential atac sonic

Hotnews Hotnews,
 SUA si retrag mai multi diplomati din China din cauza unui potential atac sonic

SUA si-au retras mai multi diplomati din China dupa ce ei au prezentat simptome similare cu cele confirmate de staff-ul diplomatic din Cuba, ceea ce a crescut ingrijorarile ca ar putea fi vorba de un atac sonic, scrie News. ro, care citeaza The Guardian. continuă pe Hotnews

SUA isi retrag mai multi diplomati din China din cauza unui potential atac sonic

SUA si-au retras mai multi diplomati din China dupa ce ei au prezentat simptome similare cu cele confirmate de staff-ul diplomatic din Cuba, ceea ce a crescut ingrijorarile ca ar putea fi vorba de un atac sonic, scrie The Guardian.

Caz socant in Italia. Cinci romani au fost arestati dupa ce au tinut drept sclavi mai multi cetateni din Romania

Caz socant in Italia. Cinci romani au fost arestati in Ragusa dupa ce au tinut drept sclavi mai multi cetateni din Romania. Victimele erau inchise in baraci in conditii inumane, batute, infometate.

Taxe extinse la importul de biciclete din China

Uniunea Europeana a lansat astazi o investigatie pentru a decide daca va extinde taxele antidumping la importurile de biciclete din China, dupa ce producatorii europeni si-au exprimat ingrijorarea ca afluxul de importuri asiatice ar putea distruge industria lor, transmite Agerpres.

Inundatiile au facut ravagii in mai multe zone din tara

Inundatiile au facut ravagii in mai multe zone din tara. in Teleorman, o ploaie de doar cateva minute a inundat zeci de case, iar in Bistrita-Nasaud, un drum national a fost blocat din cauza aluviunilor.

Seat bifeaza inca un record: 238.500 de masini vandute in primele 5 luni, cea mai buna perioada din istoria companiei

Seat a incheiat primele cinci luni din acest an cu cele mai bune vanzari din istoria companiei. Spaniolii au livrat in total 238. 500 de masini si au stabilit un nou record istoric. Ultimul record pentru vanzarile Seat fusese stabilit acum 18 ani.

RATELE romanilor EXPLODEAZA: Indicele ROBOR a crescut. Este CEL MAI MARE nivel din octombrie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,87%, cel mai mare nivel din octombrie 2014 pana in prezent, potrivit BNR. ro. Totodata,.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 2,87%, cel mai mare nivel din octombrie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,87%, cel mai mare nivel din octombrie 2014 pana in prezent, potrivit datelor.

Ponta: Deputatii vor vota azi pentru cel mai mare furt din averea statului romn, peste 10 miliarde de euro

Camera Deputatilor va vota azi un proiect de lege prin care se va comite cel mai mare furt din averea statului roman din istoria sa, peste 10 miliarde de euro, acuza Victor Ponta, fostul premier facand referire la infiintarea Fondului Suveran.

Victor Ponta: PSD pregateste cel mai mare furt din istoria Romaniei

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, lanseaza un avertisment extrem de dur. Ponta sustine ca PSD pregateste cel mai mare furt din istoria Romaniei prin infiintarea Fondului Suveran de Investitii si.

Cod galben de ploi si grindina n Capitala si mai multe judete din tara / Cod portocaliu n Constanta si Tulcea

Meteorologii au emis marti Cod galben de grindina de dimensiuni mici, averse, intensificari de scurta durata ale vantului si descarcari electrice in Capitala si mai multe judete din tara. De asemenea, in Tulcea si Constanta este avertizare de Cod portocaliu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2504 seconds )