Libnet.ro
UNICEF

05:00

SUA transfera drone militare la baza de la Campia Turzii

B1 B1,
SUA transfera drone militare la baza de la Campia Turzii

Departamentul american al Apararii transfera temporar mai multe drone militare de tip MQ-9 Reaper la Baza aeriana Campia Turzii, informeaza MonitorulApararii si Securitatii. Drone de tip MQ-9. continuă pe B1

SUA transfera drone militare in Romania. Armata americana a facut anuntul

Statele Unite ale Americii transfera drone militare de tip MQ-9 Reaper din Polonia in Romania. Acestea vor fi tinute temporar la Baza aeriana Campia Turzii, pe durata lucrarilor la pista Bazei Miroslawiec. Armata americana transfera drone militare MQ-9 Reaper in Romania Comandamentul Fortelor Aeriene americane pentru Europa si Africa a anuntat ca drone militare de .

Americanii au transferat la Campia Turzii dronele MQ-9 Reaper din Polonia

Armata SUA a relocat in Romania, la Campia Turzii, dronele MQ-9 Reaper de la baza aeriana poloneza Miroslawiec, informeaza comandamentul fortelor aeriene americane din Europa si Africa. in august anul trecut, Defense News scria ca americanii au construit la Campia Turzii un hangar care ar putea fi folosit pentru operare de drone MQ-9.

VIDEO Americanii au adus la Campia Turzii temutele drone de lupta MQ-9 Reaper

Dupa ce au reinventat practic Baza Aeriana de la Campia Turzii US Air Force au adus acolo temutele drone de lupta General Atomics MQ-9 Reaper. Aeronavele fara pilot fac parte din 52nd Fighter Wing, informeaza comandamentul fortelor aeriene americane din Europa si Africa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )