Libnet.ro
UNICEF

23:15

SUA: Trump anunta tarife mai mari pentru marfurile din China incepand de vineri

Hotnews Hotnews,
 SUA: Trump anunta tarife mai mari pentru marfurile din China incepand de vineri

Presedintele american Donald Trump a ridicat duminica presiunea asupra Chinei privind negocierile comerciale, declarand ca tarifele SUA pentru anumite produse vor creste vineri la 25% si ca mai multe bunuri chinezesti se vor confrunta cu tarife suplimentare, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

SUA: Trump anunta taxe mai mari pentru marfurile din China incepand de vineri

Presedintele american Donald Trump a ridicat duminica presiunea asupra Chinei privind negocierile comerciale, declarand ca taxele SUA pentru anumite produse vor creste vineri la 25% si ca mai multe bunuri chinezesti se vor confrunta cu taxe suplimentare, relateaza Reuters.

Guvernul Dancila vrea sa dea subventii mai mari pentru culvitatorii de canepa

Guvernul Dancila are planuri pentru cultivatorii de canepa. Si promite un ajutor mai consistent, prin vocea ministrului Agriculturii, Petre Daea. Am fost la Dorohoi sa vad o unitate de prelucrare a.

Guvernul Dancila vrea sa dea subventii mai mari pentru cultivatorii de canepa

Guvernul Dancila are planuri pentru cultivatorii de canepa. Si promite un ajutor mai consistent, prin vocea ministrului Agriculturii, Petre Daea. Am fost la Dorohoi sa vad o unitate de prelucrare a.

Femeile controleaza cele mai mari bugete ale apararii din Europa

Sase dintre cele mai mari bugete ale apararii din Europa sunt controlate de femei, dupa numirea, la 1 mai, a lui Penny Mordaunt in functia de secretar al apararii in Marea Britanie, care gestioneaza anual 47 de miliarde de dolari.

Femeile controleaza cele mai mari bugete ale apararii din Europa

Sase dintre cele mai mari bugete ale apararii din Europa sunt controlate de femei, dupa numirea, la 1 mai, a lui Penny Mordaunt in functia de secretar al apararii in Marea Britanie, carre gestioneaza anual 47 de miliarde de dolari, noteaza Mediafax.

Tarile care au cumparat cele mai mari cantitati de aur pentru a-si spori rezervele

In primul trimestru al anului, piata aurului a inregistrat o crestere de 7%, la 1. 053 tone, influentata fiind de cererea mai mare a bancilor centrale, dar si de cererea mare de bijuterii pentru nunti din India.

Rate mai mari pentru un credit Prima Casa: mai multe banci refuza noul indice care ia locul ROBOR

Cei care au de achitat un credit la Prima Casa si asteptau o gura de aer de la inceput de mai au fost dezamagiti. Noul indice de referinta pentru calcularea creditelor consumatorilor IRCC nu se va aplica in cazul programului guvernamental Prima Casa. Asa spun reprezentantii mai multor banci. Experti consultati de Digi24. ro [] .

Sfarsitul crunt al tipografului Barbu Bucuresteanu, unul dintre cei mai mari oameni de cultura din epoca fanariota

Barbu Bucuresteanu a fost unul dintre cei mai importanti tipografi din epoca fanariota. Alaturi de ceilalti tipografi, a avut un rol important in dezvoltarea intelectualitatii si a societatii, prin transformarea manuscriselor in tiparituri. Acesta a avut un sfarsit crunt.

VIDEO Cum au reactionat doi dintre cei mai mari fotbalisti ai Angliei dupa golul marcat de Messi de la 25 de metri

Evolutia si mai ales executiile lui Messi din partida Barcelona - Liverpool 3-0 au entuzismat toata planeta fotbalului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )