Libnet.ro
UNICEF

09:30

SUA au ucis cel mai important confectionar de bombe din Al-Qaida. Ibrahim al-Asiri, unul dintre cei mai temuti oameni din lume

B1 B1,
SUA au ucis cel mai important confectionar de bombe din Al-Qaida. Ibrahim al-Asiri, unul dintre cei mai temuti oameni din lume

Donald Trump, presedintele SUA, a confirmat, joi, ca Ibrahim al-Asiri, cel mai important om care confectiona bombe din Al-Qaida, despre care se crede ca ar fi fost in spatele tentativei esuate de atac terorist din. continuă pe B1

Acesta este cel mai ieftin SUV electric din lume

Acesta este cel mai ieftin SUV electric din lume. Nici chiar viitoarea Dacia electrica nu-i poate face concurenta. Indienii de la Tata construiesc Nexon EV.

Scriitorul Mihail Siskin, cel mai important candidat rus la Premiul Nobel: Putin este un actor care joaca rolul de tar. Problema Rusiei este ca nu trebuie sa schimbe actorii, ci sa schimbe piesa

EXCLUSIV ONLINE Scriitorul rus Mihail Siskin, unul dintre cei mai influenti scriitori contemporani, a declarat marti seara, in cadrul Conferintelor de la Ateneul Roman, ca arta reprezinta o arma.

Propunerea lui Victor Ponta pentru scaunul de comisar european din partea Romaniei: Va trece cel mai repede

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, considera ca propunerea care va trece cel mai repede de evaluarea din Parlamentul European este Corina Cretu, iar portofoliul cel mai important este Extinderea. in.

ACESTA este CEL MAI SCURT TEST DE INTELIGENTA din lume! Peste 80% dintre cei care l-au rezolvat, AU GRESIT

Acesta este cel mai scurt test de inteligenta! Ce crezi, vei reusi sa-l rezolvi? Cognitive Reflection Test este cel mai scurt test de inteligenta din lume si, initial, a facut parte dintr-un studiu publicat.

Ponta: Am salvat Romania de cel mai ciudat si nepotrivit lider din istorie, doamna Dancila

Liderul Pro Romania, deputatul Victor Ponta, a declarat joi, dupa ce motiunea de cenzura a fost adoptata, ca a salvat Romania si social-democratia de cel mai ciudat si nepotrivit lider din istorie, doamna D?.

Presedintele Iohannis si Partidul National Liberal. Rezolvat! Urmeaza pasul cel mai important

Presedintele Iohannis si Partidul National Liberal au sansa, prin votul dat in Parlament pentru motiunea de cenzura, de a duce Romania, cu succes, pe drumul sau european. Probabil ca tocmai am vazut plecand ultimul guvern dat Romaniei de PSD. Rezolvat!.

Cel mai mare secret a lui Nicolae Ceausescu a fost dezvaluit. Cum a ajuns, de fapt, sa conduca Romania

Furia si neputinta i-au caracterizat primii ani de viata, dar ele au sublimat in delirul de gandoare care l-a facut sa devina conducatorul Romaniei. Care este cel mai mare secret al lui Nicolae Ceausescu? Cum a ajuns, de fapt, sa fie in fruntea tarii noastre? Cel mai mare secret a lui Nicolae Ceausescu a fost .

Cel mai amplu exercitiu de simulare a unui cutremur de magnitudine 7,2 a avut loc inCapitala VIDEO

Cel mai mare exercitiu de simulare a unui cutremur a avut loc joi, in Capitala. Salvatorii din cadrul ISU Bucuresti Ilfov spun ca interventia a decurs conform scenariului, dar este posibil ca intr-o situatie reala, lucrurile sa nu functioneze ideal. Evacuarea trebuia sa se faca mai rapid, spun pompierii.

Viorica Dancila, la motiunea de cenzura: O lupta oarba pornita de cel mai iresponsabil presedinte pe care Romania l-a cunoscut vreodata

Premierul Viorica Dancila a atacat virulent opozitia si pe seful statului, in plenul Parlamentului, la dezbaterea motiunii de cenzura. Ea a sustinut ca opozitia duce o lupta oarba pornita de cel mai iresponsabil presedinte pe care l-a avut Romania si este o alianta de conjunctura si o adunatura de interese si oportunism care vrea sa dea jos Guvernul.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 1 - 8 OCTOMBRIE Crestere de 1,87% pentru titlurile Nuclearelectrica

Inregistrand o apreciere de 1,87%, in raport cu moneda euro, in intervalul 1 - 8 octombrie, titlurile producatorului de energie Nuclearelectrica SNN) reprezinta actiunile care au oferit cel mai bun randament din cadrul indicelui BET, al celor mai lichide saisprezece titluri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), care a consemnat o scadere de 0,62%, in perioada mentionata.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )