Libnet.ro
UNICEF

13:00

SUA vor actiuni ferme din partea Europei: Nu ne permitem un deceniu pierdut

Antena3 Antena3,
SUA vor actiuni ferme din partea Europei: Nu ne permitem un deceniu pierdut

Statele Unite se tem de un deceniu pierdut pentru economia Europei si cer liderilor din regiune actiuni hotarate pentru a opri incetinirea activitatilor, a declarat miercuri secretarul american al Trezoreriei,. continuă pe Antena3

Boeing a obtinut o comanda de 8,5 miliarde dolari din partea unei companii japoneze

Boeing, unul dintre cei mai mari producatori de avioane din lume, a obtinut o comanda de 8,5 miliarde dolari pentru 80 avioane 737 Max din partea SMBC Aviation Capital, companie de inchirieri din Japonia, relateaza.

General Manager Microsoft Romania:Nimic din ce spune DNA nu indica vreo activitate ilegala din partea Microsoft

Comunicarile DNA privind dosarele de coruptie cu licente Microsoft contin multe acuzatii grave, insa este critic de notat ca nimic din acestea nu indica vreo activitate ilegala din partea companiei, afirma Kostas Loukas, General Manager - Microsoft Romania, intr-un mesaj pe site-ul corporatiei IT.

Iohannis, despre un sprijin din partea lui Antonescu: Nu ar fi fost rau, dar nu a facut-o

Klaus Iohannis, candidatul Aliantei Crestin-Liberale, intrebat daca l-ar fi ajutat ca fostul presedinte PNL Crin Antonescu sa il sprijine in turul II, Klaus Iohannis a spus: Nu ar fi fost rau, dar, din motive pe care nu le cunosc, nu a facut-o. El a mentionat ca a avut un schimb de mesaje cu Antonescu acum cateva zile, unul neutru.

Clujeanul care a adus acasa romanii care schimba economia lumii transmite un mesajpentru Ponta din partea celor care nu s-au saturat de Romania

Sebastian Buhai, clujeanul care a reusit in premiera in Romania sa organizeze o conferinta la care au participat 35 de economisti romani, care lucreaza in domeniul cercetarii in universitati de top din intreaga lume, transmite 11 intrebari celor doi candidati la presedintie. Aceleasi intrebari le-a pus candidatilor la presedintie din 2004, fara a obtine raspuns.

Vor repeta pacatul din decembrie 1989?

Frica si prostia sunt cei mai performanti demoni care bantuie pe aici. Ei ne-au facut viata un cosmar mai negru decat al vecinilor de lagar. Ei ne-au prelungit prizonieratul multa vreme dupa ce toti ceilalti frati de suferinta invatasera sa se bucure din nou de libertate. Tot ei, prin oamenii ale caror suflete si minti le calaresc zi si noapte, ne pot opri desprinderea definitiva din promiscuitate si saracie, acum, cand tocmai incepuse sa para posibila.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,259 seconds )