Libnet.ro
UNICEF

17:00

SUA vor avea un reprezentant special pentru Polul Nord

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SUA vor avea un reprezentant special pentru Polul Nord

Statele Unite ale Americii vor avea, din 2015, un reprezentant special pentru regiunea Arcticii, a anuntat, vineri, secretarul de stat John Kerry, a carui tara va prelua anul viitor prin rotatie presedintia Consiliului Arctic, Washingtonul apreciind ca subsolul acestei regiuni ar putea contine 22% dintre rezervele mondiale de hidrocarburi conventionale nedescoperite, informeaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

S-a vandut Viber. Oare utilizatorii vor avea de castigat?

De fiecare data sunt curios cum vor fi afectati utilizatorii unui serviciu cand acesta este vandut, iar achizitia Viber nu este o exceptie de la regula. Viber a devenit incredibil de popular in ultimii ani. S-a schimbat foarte mult, s-a imbunatatit intr-un mod semnificativ si a ajuns sa fie un concurent pentru giganti precum Skype, cu o istorie mult mai stufoasa. Zilele trecute s-a incheiat procesul de achizitie al Viber de catre o companie cu numele de Rakuten. Echivalentul japonez [].

Ce schimbari vor avea loc la Romanii au talent

Pro Tv da maine startul unui nou sezon Romanii au talent. Din acest an, telespectatorii se vor bucura atat de spectacolul de pe scena, cat si de ceea ce se petrece in culise. Telespectatorii vor putea urmari ce fac juriul si prezentatorii in pauzele dintre show-uri, ce au facut pe drum, in deplasari si in timpul liber, precum si discutiile spumoase dintre acestia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )