Libnet.ro
UNICEF

23:00

SUA vrea sa impuna noi tarife pentru marfurile din China

România Liberă România Liberă,
SUA vrea sa impuna noi tarife pentru marfurile din China

SUA a declarat impunerea unor noi tarife pentru marfurile venite din China, ceea ce escaladeaza razb. continuă pe România Liberă

SUA: Producatorii de incaltaminte cer anularea tarifelor pentru importurile din China

Peste 200 de producatori americani de incaltaminte i-au cerut miercuri presedintelui Donald Trump sa anuleze planurile de a mari tarifele pentru importurile din China, masura care va intra in vigoare la inceputul lunii septembrie, afirmand ca acestea sunt taxe ascunse care vor majora preturile suportate de consumatori, transmite Reuters.

PENTRU IMPORTURILE DIN CHINA: Agentia pentru comert a SUA a reconfirmat impunerea tarifelor suplimentare de 5%

Biroul Reprezentantului pentru Comert al Statelor Unite a reconfirmat miercuri planurile presedintelui Donald Trump de a impune un tarif suplimentar de 5% pentru o lista de importuri din China in valoare de 300 de miliarde de dolari, care urmau sa fie supuse unor tarife de 10%, incepand din 1 septembrie si 15 decembrie, relateaza Reuters.

Protectia consumatorilor va introduce noi obligatii pentru comercianti

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) propune vineri un ordin prin care vrea sa oblige comerciantii care au ramas pe stoc cu produse din diverse campanii promotionale, etichetate ca atare, sa pastreze aceleasi conditii de discount sau premiere daca vor sa vanda acele produse si dupa expirarea campaniei respective.

Primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, vrea organizarea unui referendum pentru amplasarea incineratorului de deseuri pe raza sa administrativa

Primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, vrea organizarea unui referendum local astfel incat cetatenii sa decida daca Primaria Capitalei va construi sau nu incineratorul de deseuri pe raza lor administrativa. Procedurile pentru declansarea referendumului ar urma sa inceapa in luna septembrie si vor fi implicate si localitatile vecine.

Sectia pentru Judecatori din CSM: Nu acceptam ordine de la un presedinte aflat in campanie

Sectia pentru Judecatori a CSM continua atacurile la adresa presedintelui Klaus Iohannis, pe care il acuza ca da directive in termeni categorici si ca doreste sa atraga justitia in batalia politica.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )