Libnet.ro
UNICEF

01:05

SUA-Iran, Trump are oare un plan? Cele 4 intrebari cheie dupa uciderea lui Soleimani

Hotnews Hotnews,
 SUA-Iran, Trump are oare un plan? Cele 4 intrebari cheie dupa uciderea lui Soleimani

Asasinarea generalului iranian Qassem Soleimani de catre americani este un fapt socant care - analizat de cel mai bun ziar din Orientul Mijlociu, Haaretz, si de cel mai bun analist al sau, Anshel Pfeffer - ridica doua intrebari critice asupra Iranului si doua asupra SUA, scrie Il Corriere della Sera, ciatat de Rador. Sa vedem care sunt acestea. continuă pe Hotnews

Trump promite o riposta poate intr-o maniera disproportionata daca Iranul loveste orice tinta americana

Statele Unite vor riposta rapid,poate intr-o maniera disproportionata, daca Iranul loveste orice tinta sau persoana americana, a anuntat duminica, pe Twitter, presedintele Donald Trump, informeaza Reuters. SUA-Iran, Trump are oare un plan? Cele 4 intrebari cheie dupa uciderea lui SoleimaniIranul abandoneaza Acordul nuclear, ca raspuns la uciderea generalului Soleimani.

Armata iraniana nu crede ca Trump are curajul de a-si duce la capat amenintarile

Armata iraniana a raspuns duminica la cea mai recenta sfidare a lui Donald Trump, afirmand ca nu crede ca Statele Unite sa aiba curajul de a ataca 52 de obiective din Iran asa cum a amenintat presedintele american, potrivit agentiei oficiale iraniene Irna, citata de AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )