Libnet.ro
UNICEF

23:00

UE sub ASALTUL migrantilor: Care este destinatia preferata a refugiatilor

B1 B1,
UE sub ASALTUL migrantilor: Care este destinatia preferata a refugiatilor

Uniunea Europeana pare sa nu mai faca fata afluxului de migranti. Un raport publicat de Frontex, agentia europeana pentru controlul frontierelor, arata ca Grecia este tara din UE care a inregistrat. continuă pe B1

24IT. Care este cea mai buna camera de actiune pentru vacante

Cu gandul la vacanta, Iulia Nagy si Laurentiu Matache le-au prezentat telespectatorilor care este cea mai buna camera de actiune pentru ca imaginile din vacanta sa fie unice si de neuitat. Este vorba despre.

Care este cel mai apreciat deset si ce beneficii are asupra organismului

Desi intra in categoria bombelor calorice, halvaua este un desert foarte apreciat, acesta fiind un produs natural, vegan, satios cu efecte antioxidante, tonice si remineralizante. Astfel, halvaua, consumata.

Vlad Cosma si-a retras denuntul n dosarul privind finantarea ilegala a Clubului Asesoft Ploiesti n care este judecat Sebastian Ghita

Fostul deputat Vlad Cosma a anuntat, luni, la inalta Curte de Casatie si Justitie, ca isi retrage denuntul si declaratiile date anterior in dosarul privind finantarea ilegala a clubului Asesoft Ploiesti, in care sunt judecati Sebastian Ghita si fostul primar al municipiului Ploiesti Iulian Badescu, transmite Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2134 seconds )