Libnet.ro
UNICEF

10:45

Subiectele weekendului: Egiptul - intre lovitura de stat si razboi civil. Scotland Yard, afectat de cel mai mare scandal de coruptie din anii '80 incoace. Noi dezvaluiri ale lui Edward Snowden. Inca un val de concedieri in Grecia

Hotnews Hotnews,
 Subiectele weekendului: Egiptul - intre lovitura de stat si razboi civil. Scotland Yard, afectat de cel mai mare scandal de coruptie din anii

Situatia din Egipt, tara pe care presa internationala o vede intre o lovitura de stat si un razboi civil, ocupa prima pagina a ziarelor din intreaga lume. Presa internationala acorda spatii ample si accidentului aviatic produs sambata pe aeroportul din San Francisco si deraierii unui tren de marfa in Canada, explozia acestuia din urma distrugand partial centrul unui orasel din Quebec. Noi dezvaluiri ale lui Edward Snowden si un imens scandal de coruptie ce vizeaza Scotland Yard - alte subiecte importante in presa internationala. Vezi subiectele weekendului in articol. continuă pe Hotnews

Vladimir Putin: Egiptul se afla in pragul unui razboi civil

Presedintele rus Vladimir Putin a avertizat ca Egiptul, unde sustinatorii si opozantii presedintelui demis Mohamed Mursi continua protestele, se afla in pragul unui razboi civil, relateaza duminica AFP.

Vladimir Putin avertizeaza ca Egiptul se afla in pragul unui razboi civil

Presedintele rus Vladimir Putin a avertizat ca Egiptul se afla in pragul unui razboi civil, intrucat protestele intre sustinatorii si opozantii presedintelui demis Mohamed Morsi continua in Piata Tahrir.

Putin: Egiptul se afla in pragul unui razboi civil.

Presedintele rus Vladimir Putin a avertizat ca Egiptul, unde sustinatorii si opozantii presedintelui demis Mohamed Morsi continua protestele, se afla in pragul unui razboi civil, relateaza duminica AFP. Siria este deja prada unui razboi civil, din nefericire, iar Egiptul se indreapta spre aceeasi cale, a declarat Putin in cadrul unei vizite in Kazahstan, citat de agentiile ruse. Ne-ar placea ca poporul egiptean sa evite sa aiba aceeasi soarta, a adaugat el, citat de Mediafax. Diplomatia .

Putin: Egiptul se afla in pragul unui razboi civil

Presedintele rus Vladimir Putin a avertizat ca Egiptul, unde sustinatorii si opozantii presedintelui demis Mohamed Morsi continua protestele, se afla in pragul unui razboi civil, transmite AFP.

Rusia avertizeaza: Egiptul se afla la un pas de razboi civil

Presedintele rus Vladimir Putin a avertizat ca Egiptul, unde sustinatorii si opozantii presedintelui demis Mohamed Morsi continua protestele, se afla in pragul unui razboi civil, relateaza duminica AFP, conf.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )