Libnet.ro
UNICEF

01:06

Subiectele zilei: 22 de milioane de euro pentru DNA. Explicatiile ministrului Darius Valcov; Tatiana Niculescu Bran, purtatorul de cuvant al lui Iohannis: Mi s-au trimis CV-uri pe Facebook pentru angajari la Cotroceni; DW: Traseismul, o boala fara leac?;

Hotnews Hotnews,
 Subiectele zilei: 22 de milioane de euro pentru DNA. Explicatiile ministrului Darius Valcov; Tatiana Niculescu Bran, purtatorul de cuvant al lui Iohannis: Mi s-au trimis CV-uri pe Facebook pentru angajari la Cotroceni; DW: Traseismul, o boala fara leac?;

Cristian Preda, despre bugetul pe 2015: Isi bat joc de noi. Chiulangii de deputati si senatori fac in noua zile o analiza a bugetului. Europarlamentarul Cristian Preda a criticat la Digi24 actualul Guvern, precizand ca prezentarea bugetului pe anul 2015 cu intarziere este o bataie de joc la adresa romanilor. Bugetul pentru anul 2015 a fost aprobat abia vineri de. Situatie tragi-comica in Teleorman. Oamenii spun ca primarul a lasat ca apele sa vina peste ei pentru a isi salva pestii. Inundatiile de zilele trecute scot la iveala situatii iesite din comun. Intr-o localitate din Teleorman oamenii il acuza pe primar ca a lasat intentionat apele sa vina peste ei, doar ca sa nu-si piarda pestii din crescatorie. Povestea era. continuă pe Hotnews

Ponta: Plus de 2 milioane euro pentru DNA si de 3 miliarde lei pentru educatie

Directia Nationala Anticoruptie DNA) va avea anul viitor un buget de 22 milioane euro, in crestere fata de cel de 20 milioane euro prevazut pentru 2014, a anuntat ieri seara prim-ministrul Victor Ponta, la inceputul sedintei de Guvern in care a fost adoptat proiectul de buget pe 2015, transmite Agerpres. in anul urmator, nu vor fi introduse noi taxe si impozite, a dat asigurari seful Executivului, anuntand un plus de 3 miliarde lei pentru educatie. La randul sau, ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat ca programele nationale din domeniu vor beneficia de fonduri cu 325 milioane lei mai mari. Si intreprinderile mici si mijlocii IMM-urile) vor avea parte de mai multi bani o crestere de 23,4%), a informat Florin Jianu, ministrul pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri si Turism.

Ponta: Plus de 2 milioane euro pentru DNA si de 3 miliarde lei pentru educatie

Victor Ponta: Nu vom avea noi taxe si impozite * Florin Jianu: IMM-urile, fonduri cu 23,4% mai mari * Nicolae Banicioiu: Mai multi bani la programele nationale de sanatate Directia Nationala Anticoruptie DNA) va avea anul viitor un buget de 22 milioane euro, in crestere fata de cel de 20 milioane euro prevazut pentru 2014, a anuntat ieri seara prim-ministrul Victor Ponta, la inceputul sedintei de Guvern in care a fost adoptat proiectul de buget pe 2015, transmite Agerpres. in anul urmator, nu vor fi introduse noi taxe si impozite, a dat asigurari seful Executivului, anuntand un plus de 3 miliarde lei pentru educatie. La randul sau, ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat ca programele nationale din domeniu vor beneficia de fonduri cu 325 milioane lei mai mari. Si intreprinderile mici si mijlocii IMM-urile) vor avea parte de mai multi bani o crestere de 23,4%), a informat Florin Jianu, ministrul pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri si Turism.

WTA a semnat un contract de peste 420 de milioane euro pentru drepturile tv - Simona Halep, unul din motivele succesului acestei tranzactii

WTA Asociatia Jucatoarelor Profesioniste de Tenis WTA) a semnat un contract de peste 420 de milioane de euro pentru drepturile tv, informeaza The Guardian. Intelegerea este valabila in perioada 2017-2026, iar suma reprezinta un adevarat record pentru sportul feminin. Din secretele marilor campioni ai tenisului.

Victor Ponta spune ca DNA va avea un buget de 22 milioane de euro in 2015, adica mai putin decat a cerut institutia

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, la inceputul sedintei de Guvern, ca DNA va avea un buget de 22 milioane de euro in 2015, mai mult decat in 2014 cand a primit 20 de milioane de euro. DNA a avut anul acesta 20 de milioane de euro, va avea anul viitor 22 de milioane de euro. Deci, nu se taie, se pune. Si cred ca e valabil pentru fiecare institutie din aceasta tara ca atunci cand cere, primeste ceea ce a cerut si ceea ce putem sa oferim din banii pe care-i avem cu totii, a declarat premierul Victor Ponta, in cadrul sedintei extraordinare de Guvern in care s-a aprobat proiectul bugetului de stat si cel al asigurarilor sociale pentru 2015. Insa, DNA a cerut 25 de milioane de euro, nu 22 de milioane. Laura Codruta Kovesi spunea joi ca a primit asigurari din partea ministrului justitiei si ministrului bugetului ca DNA va primi cat a cerut.

UPDATE. Proiectul de buget, APROBAT de Guvern. DNA primeste doar 22 milioane de euro

Guvernul a aprobat, vineri, in sedinta, proiectul de buget pe anul 2015, relateaza Mediafax.

Procurorii anticoruptie, pedepsiti pentru ca readuc la buget sute de milioane de euro. Bugetul DNA, redus drastic!

Conducerea DNA atrage atentia ca reducerea drastica a bugetului institutiei va bloca parctic activitatea procurorilor anticoruptie. Ne punem intrebarea: cine vrea ca DNA sa nu mai poate instrumenta dosare, fila, intercepta, aduna probe? Bugetul institutiei a fost redus in conditiile in care procurorii anticoruptie indisponibilizeaza anual sute de milioane de euro ce pot fi readuse la bugetul public.

Business B1 la zi: Auchan ar putea ajunge la vanzari anuale de peste 100 de milioane euro (VIDEO)

Noul hipermarket Auchan, deschis miercuri in cartierul Drumul Taberei din Capitala, ar putea ajunge la vanzari anuale de peste 100 milioane euro in cativa ani, dar nu va depasi vanzarile hipermarketului din.

Vanzari de peste 14 milioane euro intermediate de Premier Estate

Premier Estate companie de consultanta si vanzari asistate pe segmentul rezidential) a intermediat in 2014 vanzari de peste 14 milioane euro in cele 7 proiecte gestionate in exclusivitate, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Cursul de referinta a urcat peste 4,45 lei/euro, pentru prima data de la sfarsitul lunii aprilie

Cursul de referinta publicat de Banca Nationala a Romaniei BNR) a crescut joi cu peste 1 ban si a depasit 4,45 lei/euro pentru prima data de la sfarsitul lunii aprilie, in contextul unei reorientari a investitorilor straini dinspre active emergente catre plasamente cu risc mai scazut, scrie Mediafax.

Ce mai amana Guvernul: Cuponul prescolarilor din familii sarace si 500 euro pentru nou-nascuti

Alocarea de cupoane sociale pentru educatie, destinate prescolarilor din familii cu venituri mici va fi amanata de Guvern pana la sfarsitul anului viitor. in plus, chiar daca era obligat prin lege, Executivul nu va acorda nici anul viitor cei 500 euro pentru educatia permanenta a fiecarui nou-nascut.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )