Libnet.ro
UNICEF

21:15

Subiectele zilei: Cat costa educatia gratuita din Romania?; Marian Oprisan, cat de bogat este de fapt si dezastrul din judet; Marturiile tulburatoare ale unor tinere violate: Am plecat acasa plangand

Hotnews Hotnews,
 Subiectele zilei: Cat costa educatia gratuita din Romania?; Marian Oprisan, cat de bogat este de fapt si dezastrul din judet; Marturiile tulburatoare ale unor tinere violate: Am plecat acasa plangand

Sponsorii partidelor, mascati in imprumuturi. Vosganian: Banii au trecut prin mine ca apa prin teava. Mese gratis pe banii Primariei Alexandria: 2% dintre locuitorii orasului au petrecut la restaurant in ultimele sase luni. Primarul spune ca sunt evenimente cu traditie, nu pentru a-i aduce voturi la alegeri. continuă pe Hotnews

Mario Iorgulescu, internat la clinica bogatilor! Cum arata si cat costa o noapte la spitalul din Milano

Mario Iorgulescu se afla acum in grija celor mai buni medici, intr-o clinica unde numai cei instariti pot avea parte de ingrijire. Parintii baiatului de 24 de ani au avut grija ca cei mai buni specialisti sa-l aiba in vizor. Cat costa o singura noaptea la clinica din Milano unde fiul sefului LPF este atent .

Iohannis: Educatia din Romania ar trebui sa formeze valori

Educatia din Romania ar trebui sa cultive talente si sa formeze valori, dar, din pacate, nu aceasta .

Klaus Iohannis: Educatia din Romania ar trebui sa formeze valori, din pacate, nu aceasta e regula

Educatia din Romania ar trebui sa cultive talente si sa formeze valori, dar, din pacate, nu aceasta e regula, ci exceptia, a declarat luni, la Cluj Napoca, presedintele Klaus Iohannis, la festivitatea de.

SUPLIMENTUL PRETUL SANATATII Sistemul medical din Romania, la acelasi stadiu de acum 10 ani

Reporter: Cum arata astazi sistemul medical din tara noastra? Luca Militello: Sistemul medical din Romania este de ceva vreme intr-o continua miscare si efervescenta, insa din pacate a ramas la acelasi stadiu de acum 10 ani, cand am pornit activitatea in Romania. Aici ma refer la relatia de colaborare dintre institutiile statului implicate in sistemul de sanatate roma-nesc si sistemul de sanatate dezvoltat de operatorii de servicii medicale private.

Zi speciala pentru credinciosii din Romania. Arsenie Boca ar fi implinit astazi 109 ani!

In ziua de 29 septembrie 1910 se nastea Arsenie Boca, un copil care avea sa faca istorie in Romania, printre credinciosii din toata tara, si care acum este la un pas sa devina sfant! Mii de romani se roaga efectiv la parintele Arsenie Boca, trecut in nefiinta de doar 30 de ani! 109 ani ar .

Noua Dacia? Masina camuflata, surprinsa intr-o parcare din Romania. Ce model ar putea fi

Un model misterios a fost surprins, intr-o parcare din Romania. Multi pasionati de autoturisme s-au intrebat daca ar putea fi vorba despre noua Dacia. Masina este complet camuflata si din acest motiv curiozitatea starnita a fost una ce a atins cote maxime. Asta sa fie noua Dacia? in imaginile publicate in urma cu cateva zile .

Ce masina conduce sotia lui Mirel Radoi. El e regele nationalei de tineret, ea, regina soselelor din Romania

Mirel Radoi scrie istorie cu nationala de tineret, iar sotia face senzatie prin oras cu un bolid de lux. Antrenorul are 38 de ani si se poate mandri intai de toate cu o familie superba, mai apoi cu o cariera de invidiat. Cum isi rasfata Radoi sotia si ce masina a ales pentru ea? Sotia .

Ryanair le-a transmis pilotilor britanici sa se transfere la filialele din Romania, Ungaria sau Maroc daca nu vor sa isi piarda slujbele

Compania aeriana Ryanair le-a transmis pilotilor britanici sa isi ia concediu neplatit sau sa se transfere catre filialele din Romania, Ungaria si Maroc, daca nu vor sa-si piarda slujbele asemenea celor 9. 000 de angajati ai Thomas Cook, transmite The Guardian, citat de Mediafax.

iNMORMANTAREA celei mai indragite cantarete de MUZICA POPULARA din Romania. Tristetea ce s-a abatut asupra tarii

Da, o putem numi cea mai iubita cantareasa de muzica populara din Romania. DETALII PICANTE din dormitor: Cum facea AMOR Mihaela Radulescu cu Dani Otil! intreaga Romanie si-a dorit sa vada imaginile,.

ARB saluta decizia FTSE Russell privind promovarea pietei de capital din Romania

Asociatia Romana a Bancilor ARB) saluta decizia FTSE Russell privind promovarea pietei de capital din Romania la statutul de piata emergenta secundara Secondary Emerging).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.205 seconds )