Libnet.ro
UNICEF

18:15

Subiectele zilei:Condamnat la o decizie matura; Programul Primul ghiozdan va da rechizite la 675 de copii; Pentru pacientii din Romnia sansa la viata este un mare noroc.

Hotnews Hotnews,
 Subiectele zilei:Condamnat la o decizie matura; Programul Primul ghiozdan va da rechizite la 675 de copii; Pentru pacientii din Romnia sansa la viata este un mare noroc.

Digitaliada, proiectul care digitalizeaza mediul rural din Romania. Digitalizarea orelor de curs imbunatateste concentrarea elevilor si amplifica puterea lor de a. Artist scolit la Cluj expune in manastire din patrimoniul UNESCO, cu jumatate de milion de vizitatori anual. E vorba de Mircea Roman, artistul ce deschide. continuă pe Hotnews

Iohannis: condamnat la o decizie matura

Presedintele nu iese victorios din aceasta incercare. Dar el avea de ales intre a da satisfactie unei categorii de suporteri cu aspiratii insurectionale si a restabili credibilitatea institutionala a Romaniei.

Subiectele zilei: Baronizarea Fiscului. Pinea si cutitul controalelor fiscale se ntorc la judete dupa doar cinci ani de reforma cu Banca Mondiala: Metoda propusa de Elon Musk pentru salvarea copiilor din Thailanda; Orasul n care traiesc mai multi someri

Lovitura pentru Liviu Dragnea: Curtea Constitutionala va dezbate Codul penal peste doua luni si jumatate, pe 17 septembrie. Raportor: Livia Stanciu, care l-a condamnat pe liderul PSD in dosarul Referendumul. Banul public, dus pe apa Sambetei. Panzarul Moldovenesc a ajuns o epava putrezita. O croaziera pe Mediterana, pana la Gibraltar, pentru a demonstra ca pe vremea lui Stefan cel Mare corabiile din flota Moldovei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )