Libnet.ro
UNICEF

01:05

Subiectele zilei: CTP: Dl Voiculescu este dezamagitor pentru mine, are un inceput de mandat care nu prea imi place; Descoperire epocala intr-o manastire din Croatia. Ramasitele care pot schimba istoria Huniazilor; De ce inchiderea granitelor nu este o so

Hotnews Hotnews,
 Subiectele zilei: CTP: Dl Voiculescu este dezamagitor pentru mine, are un inceput de mandat care nu prea imi place; Descoperire epocala intr-o manastire din Croatia. Ramasitele care pot schimba istoria Huniazilor; De ce inchiderea granitelor nu este o so

Primul manager de spital de care a scapat Nicusor Dan a fost numit pe aceeasi pozitie la Spitalul de Pediatrie Ploiesti. Primarul PNL. 000 leiluna, salariu pentru Directorul din Primaria Capitalei responsabil cu haosul din trafic. Adunarea Generala a Actionarilor decidea pe data de 1 ianuarie. continuă pe Hotnews

CTP, despre Vlad Voiculescu: Este dezamagitor pentru mine. A avut un inceput de mandat care nu-mi place

Gazetarul Cristian Tudor Popescu este de parere ca ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu are un inceput de mandat dezamagitor si ca a facut mai multe greseli.

Kefirul este aur pentru sanatate. Ce se intampla in corpul tau daca le consumi cat mai des

Toata lumea stie si consuma celebra bautura Kefir. Kefirul este un aliment traditional, originar din Europa de Est si Rusia din muntii caucazieni. Kefirul a devenit un tonic care a ajuns sa fie savurat dincolo de Europa de Est. Kefirul si proprietatile sale pentru sanatate Pentru cei care inca nu stiu, Kefirul este o versiune .

CNBC: Trump nu este pregatit pentru procesul de demitere din Senatul SUA

Fostul presedinte Donald Trump nu este pregatit pentru procesul de demitere din Senatul SUA, care ar putea incepe cel mai devreme saptamana viitoare, chiar daca acesta ar putea incepe cel mai devreme saptamana viitoare, relateaza CNBC.

Subiectele zilei: Israel: O doza unica de vaccin este mai putin eficienta decat credeam; Povestea lui Pete Muntean, jurnalistul CNN cu origini romanesti care a transmis de la Capitoliu; CTP despre Trump: Un ticalos neglorios

Israelul se confrunta cu o crestere rapida a numarului de noi infectii: O doza unica de vaccin este mai putin eficienta decat credeam. Nachman Ash, coordonatorul. Un sofer de TIR angajat in Romania, descoperit de politistii germani ca se afla pe traseu de patru luni. Barbatul doarme din septembrie in cabina. Politisti.

Ce a facut Denisa Hodisan pentru Flick. Domnul Rima, uluit: E un pas mare pentru mine

Flick si Denisa Hodisan au captat din nou toata atentia fanilor. Ce a facut Denisa Hodisan de dragul sotului ei, cum a reactionat Flick, dar si ce raspuns i-a dat frumoasei lui sotii? Fosta Miss Planet, Denisa Hodisan si-a surprins sotul, pe celebrul Flick, dupa ce a facut o schimbare importanta. Totul s-a petrecut in .

Uleiul de peste este aur pentru sanatate. Ce beneficii nebanuite are

Exista substante de care organismul nostru are nevoie pentru a functiona corect, dar pe care nu le poate produce, de aceea in ajutor ne pot veni alimentatia si suplimentele. Unele dintre acestea sunt acizii grasi care se regasesc in peste si cea mai simpla modalitate de a-ti asigura necesarul zilnic de aceste substante indispensabile este .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )