Libnet.ro
UNICEF

00:07

Subiectele zilei:Cum a ajuns Amazon cel mai valoros brand din lume; A nceput vacanta de 1 mai a romnilor refugiati politic! Mazare si-a invitat prietenii n Madagascar; Romnia rateaza din nou...

Hotnews Hotnews,
 Subiectele zilei:Cum a ajuns Amazon cel mai valoros brand din lume; A nceput vacanta de 1 mai a romnilor refugiati politic! Mazare si-a invitat prietenii n Madagascar; Romnia rateaza din nou...

Romeo si Julieta de la Ighisul Nou: povestea care se ascunde in spatele cazului barbatului care a batut cu biciul doua fete intr-o scoala. Toata Romania a putut urmari. De ce s-au iscat disputele dintre SUA si Germania. Cancelara federala Angela Merkel se intalneste cu presedintele american Donald Trump la Washington. Germania si SUA raman. continuă pe Hotnews

Probabil cel mai mare sacrificiu n masa cu victime copii: Ramasitele a peste 140 de copii au fost gasite n Peru

Arheologii au descoperit, in apropiere de Trujillo, Peru, ramasitele a peste 140 de copii, ceea ce ar putea constitui cel mai mare sacrificiu in masa de copii din istorie, relateazaBBC.

Cel mai mare premiu muzical german a fost desfiintat dupa ce a premiat o melodie antisemita

Cel mai mare premiu muzical din Germania a fost desfiintat dupa ce unul dintre premiile de anul acesta a fost acordat unui album rap care se presupune ca ar contine versuri antisemite, scrie The Guardian. Marca.

CEL MAI MARE CUTREMUR din 2018 s-a resimtit si la Bucuresti

Un cutremur puternic s-a produs miercuri seara, in jurul orei 20. 15, in Romania. Gheorghe Marmureanu a declarat, pentru B1 TV, ca acesta a avut o magnitudine de 4,7 pe scara Richter. Este cel mai mare seism produs.

Francul elvetian a cobort miercuri la cel mai mic nivel de la renuntarea pragului impus de Banca Elvetiei

In 15 ianuarie 2015, , un comunicat sec al Bancii Elvetiei SNB) anunta taifunul ce urma sa vina. SNB renunta la plafonul de curs chf/euro, iar francul sarea in aer. De la 3,7 lei/franc, a doua zi moneda Elvetiei urcase la 4,32 de lei iar cateva zile mai tarziu se vindea cu 6 lei la casele de schimb. Miercuri, cotatia monedei elvetiene a coborat la 3. 8777 lei, cel mai mic nivel atins de atunci incoace. intre timp, aproape 3600 de romani imprumutati in franci au notificat bancilor intentia lor de dare in plata.

ANAF someaza cel mai important producator de cafea din Romania: Procurorii investigheaza cazul

ANAF someaza cel mai mare producator local de cafea, detinatorus marcilor Doncafe si Amigo, sa plateasca taxele de 17,5 milioane de lei. Suma reprezinta taxe suplimentare, inclusiv dobanzi si.

Cum a ajuns Amazon, compania celui mai bogat om din lume, sa detina jumatate din vanzarile cartilor care se asculta

Dupaopt ani de reticente, Amazon s-a decisin 2008 sasi cumpere propriul business de audiobook-uri, Audible, un startupin care a investit putin cate putin din 1996incoace. Astazi, cele douacompanii detin jumatate din cota de piatape segmentul audiobook-urilor.

Parintele Arsenie Papacioc, despre cel mai mare PACAT pe care il fac oamenii cand merg la mare

Mai sunt doar cateva zile panacand romanii vor sarbatori de 1 mai. Dar cum a fost declarat weekend prelungit, multi merg la mare chiar inainte de 1 mai muncitoresc, pentru a se bucura cat mai.

Totul despre LG G7 ThinQ: telefonul cu cel mai luminos ecran

Producatorii de mobile sunt din ce in ce mai ineficienti in a ascunde detalii despre telefoane nelansate. De aceea, discutam de cateva saptamani care vor fi particularitatile menite sa-l scoata in fata concurentei. Cateva superlative absolute in descrierea oficiala pot face minuni, iar creatorii LG G7 ThinQ s-au bazat pe asta cand au integrat cel [].

Basescu: Am adus in balacareala interna statul Israel. Asta ne face cel mai mult rau. Va dati seama cum se uita toata lumea la noi? (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu i-a criticat in termeni duri peliderii politici implicati in scandalul mutarii amabasadei din Israel. in opinia sa, cea mai mare problema, si motivul pentru care ne facem.

Cel mai ambitios proiect de formare a profesorilor a fost demarat. Cati dascali vor participa si care sunt costurile

Programul de formare a peste 55 de mii de cadre didactice, CRED demareaza recrutarea specialistilor care ii vor pregati pe acestia. Concret, dascalii din gimnaziu si din ciclul primar vor fi invatati cum sa-si desfasoare orele in vederea unei mai bune pregatiri a elevilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )