Libnet.ro
UNICEF

13:45

Subiectele zilei: Cum s-a vazut celebrarea Unirii Principatelor de la Iasi; Drama cuplurilor nevoite sa mearga in strainatate pentru a face copii, din cauza unei legi care ii sperie pe medici; Niciunul dintre presedintii si premierii Romaniei dupa `89 nu

Hotnews Hotnews,
 Subiectele zilei: Cum s-a vazut celebrarea Unirii Principatelor de la Iasi; Drama cuplurilor nevoite sa mearga in strainatate pentru a face copii, din cauza unei legi care ii sperie pe medici; Niciunul dintre presedintii si premierii Romaniei dupa `89 nu

Mica Unire la pret mare: din 280. 000 de euro, Primaria Sectorului 5 putea imparti icre negre si sampanie. A dat tot fasole, carnati si play-back. Sondaj. PNL a devansat Alianta USR-PLUS in Bucuresti. PSD, spre prapastie. continuă pe Hotnews

Peste 1.500 de jandarmi asigura ordinea si siguranta publica la manifestarile de Ziua Unirii Principatelor Romane

Peste 1. 500 de jandarmi asigura, vineri, ordinea si siguranta publica la manifestarile organizate cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Romane, la acestea fiind asteptate, la nivel national, sa participe peste 70. 000 de persoane.

VIDEO Iohannis, Orban si Ciolacu, la Iasi de Ziua Unirii Principatelor Romane Presedintele si premierul, huiduiti din multime Iohannis: PSD vrea sa blocheze toate reformele si de aceea avem nevoie de alegeri anticipate. Nu este un moft

Unirea Principatelor Romane a fost sarbatorita la Iasi, prin mai multe manifestari la care au participat presedintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban, presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, dar si multe alte oficialitati de la nivel central si local. Cateva mii de ieseni au asistat la manifestarile organizate cu ocazia Unirii Principatelor. in timpul discursului, presedintele a fost aplaudat, dar si huiduit de mai multe ori din multime. Vad ca parerile sunt impartite, a fost reactia sefului statului.

Klaus Iohannis si Ludovic Orban participa la manifestarile dedicate Unirii Principatelor Romane

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban participa, vineri, la manifestarile dedicate Unirii Principatelor, la Iasi, ambii urmand a se adresa participantilor. in Piata Unirii din Iasi vor fi prezenti si alti lideri politici, intre care presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Marcel Ciolacu, si presedintele Pro Romania, Victor Ponta.

Ziua Unirii Principatelor Romane. 161 de ani de la unirea Moldovei cu Tara Romaneasca

Ziua Unirii Principatelor Romane. La 24 ianuarie este sarbatorita in intreaga tara, Ziua Unirii Prin.

Iohannis si Orban, la manifestarile dedicate Unirii Principatelor de la Iasi. Ciolacu si-a anulat participarea

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban participa, vineri, la manifestarile dedicate Unirii Principatelor, la Iasi, ambii urmand a se adresa participantilor. in Piata Unirii din Iasi va fi prezent si presedintele Pro Romania, Victor Ponta. Liderul PSD Marcel Ciolacu, a carui prezenta fusese anuntata initial, si-a anulat participarea vineri dimineata.

Ziua Unirii Principatelor Romane a fost sarbatorita la Buzau.

Reconstituirea vizitei domnitorului Alexandru Ioan Cuza la Buzau cu ocazia Unirii Principatelor a av.

Marcel Ciolacu, seful interimar al PSD, si-a anulat vizita la Iasi. Motivul pentru care al treilea om in stat rateaza Ziua Unirii Principatelor Romane

Marcel Ciolacu, sef interimar al PSD si presedintele Camerei Deputatilor, si-a anulat vizita de la Iasi, de Ziua Unirii Principatelor Romane, din cauza unei raceli, au spus surse politice pentru.

Un cameraman a lesinat, la Iasi, in timpul manifestatiilor dedicate Zilei Unirii Principatelor Romane

Un cameraman a lesinat, vineri, la Iasi, in timpul manifestatiilor dedicate implinirii a 161 de ani de la Unirea Principatelor Romane, potrivit stiripesurse. ro. Barbatul a fost preluat de urgenta de doi janda.

Imagini de colectie de la MApN. Hora uriasa de Ziua Unirii Principatelor, formata din elevii Colegiului National Militar Stefan cel Mare (VIDEO)

Viitorii militari ai Romaniei au fost protagonistii unui eveniment inedit, vineri, la implinirea a 161 de ani de la Unirea Principatelor Unirii. Ministerul Apararii Nationale a publicat, sambata, imagini cu o ur.

Incident la Iasi, la manifestarile organizate cu ocazia Unirii Principatelor Romane: O persoana a lesinat

Un incident a avut loc, vineri, la Iasi in cadrul evenimentelor organizate cu ocazia a 161 de ani de la Unirea Principatelor Romane.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )