Libnet.ro
UNICEF

15:00

Subiectele zilei: Harta depopularii Romaniei; Targul de Craciun din Sibiu face furori in presa internationala;

Hotnews Hotnews,
 Subiectele zilei: Harta depopularii Romaniei; Targul de Craciun din Sibiu face furori in presa internationala;

Unde sunt banii Securitatii si cum scapa marii vinovati. Nu exista mare privatizare in Romania fara un securist in poveste. Europa mea: Frica a ramas. Nu am multe amintiri clare dinainte de 89, eram prea mica. Dar ce tin minte precis e atmosfera de suspiciune si neincredere, care patrunsese adanc. continuă pe Hotnews

Harta depopularii Romaniei. Judetele care au devenit adevarate bazine de emigrare si ce populatie vom avea in 2100

Romania a ajuns o tara imbatranita si depopulata, cu putini tineri si din ce in ce mai putini lucratori care trebuie sa sustina un numar in crestere de pensionari, arata un amplu raport al Institutului National de Statistica, care analizeaza tendintele de evolutie a populatiei tarii.

Ieslea-fashion la Targul de Craciun din Timisoara. Fecioara Maria este machiata, Iosif are barba aranjata, magii-s pensati

Ieslea de la Targul de Craciun organizat in Timisoara in decembrie 1989 arata ca vitrina unui magazine de haine moderne.

Brad de Craciun din 1937, vandut pentru 150 de lire sterline: Pomul, pastrat in conditie remarcabila

Un brad artificial de Craciun cumparat din Woolworths in 1937 a fost vandut la licitatie pentru 150 de lire sterline, scrie BBC, transmite News. ro. Bradul de 69 de centimetri a fost gasit recent in podul lui.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )