Libnet.ro
UNICEF

15:00

Subiectele Zilei: Maidanul de cinci milioane de euro al unui lider PSD; Cea mai mare criza dintre Palate; Teama de romani a luat amploare; Sefii locali au venit la Ponta sa-si ceara partea. Liberalul Cancescu: Sunt total nemultumit. E un buget mai mic de

Hotnews Hotnews,
 Subiectele Zilei: Maidanul de cinci milioane de euro al unui lider PSD; Cea mai mare criza dintre Palate; Teama de romani a luat amploare; Sefii locali au venit la Ponta sa-si ceara partea. Liberalul Cancescu: Sunt total nemultumit. E un buget mai mic de

Adrian Nastase risca sa se intoarca in puscarie in Ajunul Craciunului. Pe 19 decembrie vor avea loc pledoariile finale in dosarul Zambaccian. Daca judecatorii vor mentine decizia data pe fond, Nastase si-ar putea petrece sarbatorile dupa gratii. Un miliard de euro dositi in buget. Sumele bine dosite de Executiv pot alimenta anul viitor actiuni pe placul electoratului, organizate de baronii locali. Se vrea o palida compensare a faptului ca romanii vor fi saraciti de o multime de noi taxe. continuă pe Hotnews

Codrin Stefanescu ar putea primi cinci milioane euro de la Primaria Capitalei: Nu spun ca nu se poate

Codrin Sefanescu, secretarul general adjunct al PSD, ar putea primi de la Primaria Capitalei aproape cinci milioane de euro pentru un teren plin de stalpi de electricitate, relateaza Evenimentul Zilei.

Codrin Stefanescu, despagubiri de cinci milioane de euro de la Primaria Capitalei, pentru ...

Codrin Stefanescu, secretarul general adjunct al PSD, ar putea primi de la Primaria Capitalei, aproape 5 miloane de euro pe un teren pe care nu putea sa construiasca nimic, deoarece era plin de stalpi de electricitate, informeaza Evenimentul Zilei. Conform publicatiei citate, evaluatorii Primariei Generale au decis, fara sa faca inspectia individuala a terenurilor, ca pentru realizarea Penetratiei Bulevardul Timisoara este nevoie de exproprieri in valoare de 68. 856 de lei, potrivit unui .

GarantiBank refinanteaza cu 10 milioane euro compania Tinmar pentru o centrala fotovoltaica

GarantiBank, detinuta de Turkiye Garanti Bankasi A. TGB), a acordat o refinantare in valoare de 10 milioane euro companiei Tinmar, pentru o centrala fotovoltaica de 10 MW putere instalata in Bucsani, judetul Giurgiu.

Vicepremierul Dragnea, pregatit sa ceara Guvernului peste 33 milioane euro pentru primari

Ministrul Administratiei Publice, vicepremierul Liviu Dragnea, a pregatit un proiect de hotarare prin care cere Guvernului noi fonduri pentru primari, de aceasta data de 150 milioane lei 33,5 milioane euro), cea mai mare suma din ultimele saptamani, pentru facturi restante la lucrari executate, informeaza Mediafax.

Subiectele Zilei: Romania si Moldova extind cooperarea militara; Consilierul prezidential Cristian Diaconescu il contrazice pe Victor Ponta: Acordul cu FMI este in vigoare; Sova pluseaza. Inca doua autostrazi, dinspre Moldova

Romanii din Ungaria, oameni fara nicio tara: De ce ati pus steagul ramanesc la noi in biserica? Ca asta biserica e pe pamant. Misterele Sfinxului romanesc. Teoria uimitoare a unui peruan. Infiintase Ceausescu o echipa de cercetare a fenomenelor.

Subiectele zilei: Ce urmeaza dupa Vilnius in relatiile romano-moldovene?; Guvernul a aprobat discret insula lui Dragnea unde se va face turism fara frunza; Al doilea oras din Romania care ar putea avea metrou

Imigratia saraciei: paradoxul britanic. Retorica premierului David Cameron a atras furia oficialilor europeni, care vorbesc inclusiv de iesirea Marii Britanii din UE. In realitate, insa, Cameron una spune si alta face. Dreapta politica: Razboiul scamelor cu peticul. Presedintele PDL i-a atacat cu agresivitate pe reprezentantii celorlalte partide de Dreapta, punand astfel sub semnul intrebarii sansele unui nou bloc politic.

Rio Bucovina a investit peste 4 milioane euro in tehnologie si inovatie

Producatorul de apa minerala Rio Bucovina a investit, in fabrica Vatra Dornei, peste patru milioane de euro in cresterea si modernizarea capacitatii de productie, in tehnologie si in eficientizarea distributiei, precum si in dezvoltarea inovatiilor la nivel de produs, potrivit unui comunicat trimis azi redactiei.

RIO BUCOVINA a investit in fabrica Vatra Dornei peste 4 milioane euro.

Rio Bucovina, liderul apei plate imbuteliate din Bucuresti, a investit in fabrica Vatra Dornei peste patru milioane de euro in cresterea si modernizarea capacitatii de productie, in tehnologie si in eficientizarea distributiei, precum si in dezvoltarea inovatiilor la nivel de produs. Obiectivul companiei pentru anul 2012 a fost consolidarea pozitiei in topul celor mai mari trei jucatori la nivel national din piata autohtona de profil, iar anul 2013 a reprezentat anul investitiilor majore in .

Dan Sova: Autostrada Bucuresti - Alexandria face parte din coridorul paneuropean IV A. Va costa 400 milioane euro

Ministrul Dan Sova a afirmat marti seara, la Realitatea TV, ca autostrada Bucuresti - Alexandria va costa 400 de milioane de euro iar constructia sa se justifica atat prin traficul existent pe acest segment cat si prin faptul ca face parte din coridorul paneuropean IV A.

Intralot a raportat un profit net de 0,5 milioane euro

Compania greceasca Intralot a raportat, pentru primele noua luni ale acestui an, un profit net de 0,5 milioane de euro, informeaza un comunicat de presa remis redactiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )