Libnet.ro
UNICEF

22:00

Subiectele zilei: Mizele si pericolele din Justitie n 2019. Care e antidotul pentru contra-reforma PSD-ALDE din Justitie; 19 schimbari legislative care intra n vigoare de la 1 ianuarie; Cum petreceau Elena si Nicolae Ceausescu Revelionul. Cadourile inuti

Hotnews Hotnews,
 Subiectele zilei: Mizele si pericolele din Justitie n 2019. Care e antidotul pentru contra-reforma PSD-ALDE din Justitie; 19 schimbari legislative care intra n vigoare de la 1 ianuarie; Cum petreceau Elena si Nicolae Ceausescu Revelionul. Cadourile inuti

DW: Zambete fortate si sansa romanilor in Europa lui 2019. La cumpana lor ne intrebam ce semne are noul an. Ne-am amagi daca am crede ca. Mihai Sora: Ne asteapta un an greu, nu stiu daca-i voi supravietui. Filosoful Mihai Sora a transmis. continuă pe Hotnews

Sistemul judiciar intra in zodia schimbarilor. Expira mandatele sefilor din Justitie

2019 va fi un an agitat pentru Justitie, care intra in sezonul schimbarilor. Urmeaza noi modificari ale legislatiei penale, dar si alti sefi la DNA, Parchetul General si Curtea Suprema. Si, nu in ultimul rand, noi decizii in marile dosare de coruptie.

Toader, despre schimbarile din justitie: E un proces de lunga durata,sistemul opune rezistenta

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat ca ar avea nevoie de timp pentru a aduce schimbarile pe care le considera necesare in Justitie, deoarece sistemul opune rezistenta si e ca in vorba nu poate pacatui cu cat poate ierta Dumnezeu, potrivit Mediafax.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru MARTI 1 IANUARIE 2019. START DE FORTA 2019, Marte intra in Berbec!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de MARTI 1 IANUARIE 2019; este o noua zi si un nou an, deci un nou start proaspat. Orice nou inceput merita o energie pe masura. Ce cadou mai bun putea Cosmosul sa ne faca decat ca,.

Subiectele zilei: Retrospectiva anului 2018 n educatie si dezastrul de la Cotroceni; Primul primar romn din Spania va candida pentru un nou mandat, chiar daca nu este platit; Disparitii misterioase, copii care parca au intrat n pamnt. Oamenii n-au spus,

Reactia turistilor straini cand vad gunoaiele aruncate in Dambovita. Actiunea de igienizare a raului Dambovita scoate la iveala, in fiecare an. Propaganda rusa infloreste. Un film care il preamareste pe Putin, prezentat la Gura Humorului: Reactoarele se incarca impotriva tarilor NATO. Filmul documentar.

Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Malachitul, mineralul care stimuleaza armonia interioara

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit la Magia Zilei despre malachit. Din punct de vedere spiritual stimuleaza armonia interioara. Este o piatra excelenta pentru meditatie si visare. Ne ajuta in evolu.

Noua Zeelanda a intrat si ea in 2019. Care este prima tara care sarbatoreste deja 1 ianuarie

Primul stat de pe mapamond care schimba oficial anul este statul Kiribati. Ultimii oameni de pe glob care vor spune La multi ani, 2018! vor fi cei din insulele Howland si Baker, la 26 de ore dupa cei din.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )