Libnet.ro
UNICEF

08:45

Subiectele zilei: Omul cu naveta a emigrat si are un mesaj pentru Liviu Dragnea; Miza fara precedent a declansarii crizei la vrful Armatei; Opinie: R.I.P., UE?

Hotnews Hotnews,
 Subiectele zilei: Omul cu naveta a emigrat si are un mesaj pentru Liviu Dragnea; Miza fara precedent a declansarii crizei la vrful Armatei; Opinie: R.I.P., UE?

Studentii acuza Guvernul si pe Liviu Dragnea. Studentii acuza Guvernul ca nu si-a respectat angajamentele luate in fata tinerilor timpul campaniei electorale din 2016. De ce pleaca medicii? Anul acesta a inceput cu stangul pentru cei care au luat examenul de medic specialist din sesiunea octombrie-noiembrie 2018. in ultima zi din anul trecut au expirat contractele de rezidenti. continuă pe Hotnews

Subiectele zilei: Cruce aruncata n apa de Boboteaza, adusa la mal de un musulman; Rusia si SUA au declansat razboiul spionilor; O ie purtata de Ecaterina Teodoroiu, expusa la Trgu Jiu

Marile erori ale temutului GRU care au dus la demascarea a sute de spioni rusi in toata Europa. O serie de greseli facute de agentii secreti rusi in cazul atacului cu arme chimice din Salisbury asupra fostului spion Serghei Skripal a dus la devoalarea identitatii a sute de angajati ai GRU. Cum s-a dus Liviu Pop in Singapore, Finlanda si Coreea de Sud ca sa plagieze un articol din Legea Funeriu. Povestea modificarii articolului 66, alin 1, din Legea Educatiei, cel care prevede scaderea numarului de ore pentru elevi.

Reactia Danei Razboiu dupa ce s-a anuntat ca divorteaza. Mesaj pentru sotul ei

Fosta vedeta tv Dana Razboiu reactioneaza la informatiile potrivit carora ar divorta de omul de publicitate Bogdan Enoiu. Nu suntem divortati! Ma gandesc la copii si la ce am de facut ca sa le fie.

PSD, mesaj pentru BNR: E singura care poate si are datoria sa asigure stabilitatea cursului valutar

Reprezentantii PSD au precizat, miercuri pe Facebook, ca Banca Nationala a Romaniei BNR) este singura care poate si are datoria sa asigure stabilitatea cursului valutar, adaugand ca Guvernul a luat o serie de masuri pentru a aduce euro in economia romaneasca, potrivit Mediafax.

Presedintele Grupului Socialistilor Europeni, mesaj pentru Romania dupa preluarea conducerii Consiliului UE: Ce se intampla marti la Bruxelles

Presedintele Grupului Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor din Parlamentul European, Udo Bullmann, a transmis un mesaj in contextul preluarii de catre Romania a presedintiei Consiliului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )