Libnet.ro
UNICEF

22:45

Subiectele zilei: Ce spun expertii despre izbucnirea unui razboi global si un posibil atac asupra Romaniei; Ludovic Orban: Nu putem sa consideram un partener serios actualul Guvern din Republica Moldova; Huliti, dar folositi de toate partidele: Cum pot f

Hotnews Hotnews,
 Subiectele zilei: Ce spun expertii despre izbucnirea unui razboi global si un posibil atac asupra Romaniei; Ludovic Orban: Nu putem sa consideram un partener serios actualul Guvern din Republica Moldova; Huliti, dar folositi de toate partidele: Cum pot f

Orasul premierelor. Primaria a pus in functiune masinaria eco de curatat desenele graffiti de pe cladirile din Cluj. Primaria lui Firea a trimis spitalelor un regulament prin care ii poate da afara pe angajatii care reclama abuzurile sau coruptia. Cele 19 spitale aflate in subordinea Primariei Capitalei au primit, incepand de luni, noul regulament intern. continuă pe Hotnews

Stirile ProTV: ANALIZA. Ce spun expertii despre izbucnirea unui razboi global si un posibil atac asupra Romaniei

Din Europa pana in Asia, din Golful Persic pana in Rusia, toti conducatorii lumii cer Iranului si Statelor Unite sa opreasca atacurile, inainte sa fie prea tarziu.

CARMEN HARRA anunta APOCALIPSA, fratilor: Al Treilea Razboi Mondial e aproape: SA NE ASTEPTAM LA CE E MAI RAU

Celebra prezicatoare Carmen Harra a facut o profetie cumplita in cartea sa Decodificarea destinului despre izbucnirea unui razboi nuclear. Anuntul este surprinzator avand in vedere conflictul tot mai.

Euronews: Va exista un razboi Iran-SUA? Iata ce spun expertii

Multi analisti internationali cred ca uciderea generalului iranian Qassem Soleimani de catre Statele Unite poate catapulta cele doua tari intr-un razboi feroce. Euronews a intervievat pe aceasta tema mai multi experti, citeaza Rador.

Traian Basescu, declaratii alarmante despre un potential razboi. Ce sanse are Romania in fata Iranului

Iran a emis un avertisment terifiant pentru SUA, in timp ce a ridicat steagul rosu peste Moscheea Sfanta Cupola Jamkar257;n, ca simbol al unui razboi crunt impotriva agresorului. Tensiunile dintre Iran si SUA sunt la cote maxime dupa uciderea generalului iranian Qassem Soleimani de catre Washington intr-un atac aerian. Liderii globali au inceput sa evalueze .

CTP il pune la zid pe Donald Trump, dupa atacurile iranienilor. Ce spune jurnalistul despre Al Treilea Razboi Mondial

Jurnalistul CTP a comentat, la Digi 24, declaratiile lui Donald Trump, in contextul atacurilor iranienilor. Cum l-a pus la zid gazetarul si ce spune despre Al Treilea Razboi Mondial? CTP il pune la zid pe Donald Trump, dupa atacurile iranienilor Cristian Tudor Popescu a comentat, la Digi 24, episodul in care Donald Trump s-a adresat .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )