Libnet.ro
UNICEF

10:01

Subiectele zilei: Cu ce ne vaccinam: Pfizer sau Moderna? O dilema inutila; Valeriu Nicolae, atac dur la liderii USR-PLUS care au luat bani din CA-uri, inclusiv Vlad Voiculescu.

Hotnews Hotnews,
 Subiectele zilei: Cu ce ne vaccinam: Pfizer sau Moderna? O dilema inutila; Valeriu Nicolae, atac dur la liderii USR-PLUS care au luat bani din CA-uri, inclusiv Vlad Voiculescu.

Profilul insurectiei din SUA. Aceasta majoritate tacuta, crescuta in sanul Partidului Republican din Statele Unite, isi are originile in anii 60, odata cu candidatura esuata a reprezentantului republican Barry Goldwater. Radu Lupescu, medicul roman decorat de Macron: Am plecat dupa simulacrul de alegeri din 1990. Medicul roman Radu Lupescu 50 de ani) a fost decorat. continuă pe Hotnews

Cu ce ne vaccinam: Pfizer sau Moderna? O dilema inutila

Romanii se intreaba deja cu ce ser sa se vaccineze contra COVID-19: cu cel produs de Pfizer-BioNTech sau cu cel de la Moderna? Medicii sustin insa ca este putin probabil ca al doilea vaccin sa ajunga in Romania, dar si daca se va intampla asta, acestia sustin ca nu vom putea alege cu ce sa ne imunizam.

Subiectele zilei: Cum si-a negociat USR-PLUS sefia unor agentii-cheie. impartirea, nou motiv de tensiuni in interiorul PNL; Ce se schimba daca este desfiintata televiziunea publica

Peste cine se prabuseste plafonul cotei TVA pentru locuinte. Dilema celor fara prea multi bani: case inghesuite sau chirie. Amanarea cu un an a ridicarii. Cum a fost rapita o tanara din Dolj chiar sub privirile parintilor ei. Lasati-o, nu v-o dau. Incidentul a avut loc pe data de 30 decembrie in localitatea doljeana.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )