Libnet.ro
UNICEF

17:15

Subofiter din cadrul ISU, retinut dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce primea mita

B1 B1,
Subofiter din cadrul ISU, retinut dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce primea mita

Procurorii Parchetului Militar de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti au dispus masura retinerii pentru 24 de ore a unui suspect, subofiter din cadrul I. Dambovita, pentru cercetari privind. continuă pe B1

Subofiter de la ISU Dambovita, retinut pentru luare de mita dupa ce a fost prins in flagrant

Procurorii Parchetului Militar de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti au dispus masura retinerii pentru 24 de ore a unui suspect, subofiter din cadrul I. Dambovita, pentru cercetari privind savarsirea infractiunii de luare de mita.

Un hot care a furat 50.000 lei si 40.000 euro din locuinta unui cunoscut a fost prins dupa luni bune. Cat a mai recuperat pagubitul

Un hot care i-a facut o paguba teribila unui cunoscut a fost prins de politisti dupa luni bune de ancheta. Ce a mai recuperat pagubitul.

POZA ZILEI! Premierului Viorica Dancila i se zareste doar un petec blond al pieptanaturii in fotografia de la finalul dezbaterilor din cadrul Natiunilor Unite (FOTO)

Varujan Vosganian o ironizeaza pe Viorica Dancila, dupa ce intr-o fotografie de la finalul dezbaterilor din cadrul Natiunilor Unite, premierului romani se vede doar coafura. GALERIE FOTO Purtatorul de.

Oficialii FRF au hotarat. Unde se vor disputa meciurile din cadrul Europeanului U19

Meciurile din cadrul Campionatului European de fotbal pentru juniori Under 19 din 2021, gazduite de .

Exercitiu tehnico-tactic al pompierilor in Penitenciarul Galati. A fost simulat un incendiu si acordarea primului ajutor victimelor

Mai multi angajati ai Penitenciarului Galati si personal specializat din cadrul ISU Galati au participat joi, 26 septembrie, la un exercitiu ce a vizat alarmarea, evacuarea, interventia in cazul izbucnirii unui incendiu in incinta unitatii de detentie si acordarea primului ajutor.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )