Libnet.ro
UNICEF

01:05

Subprefectul Capitalei, audiat la Parchetul General in dosarul protestului de pe 10 august

B1 B1,
Subprefectul Capitalei, audiat la Parchetul General in dosarul protestului de pe 10 august

Subprefectul Capitalei, Corneliu Carstea, s-a prezentat marti la Parchetul General pentru a fi audiat in dosarul violentelor de la protestul de pe 10 august. Cel mai probabil este audiat de procurorii. continuă pe B1

Subprefectul Capitalei, la Parchetul General, in dosarul privind protestul din 10 august

Subprefectul Capitalei, Corneliu Cirstea, s-a prezentat marti dimineata la Parchetul General, pentru a fi audiat in dosarul privind interventia jandarmilor la protestul din 10 august. Acesta este audiat de.

Subprefectul Capitalei, audiat la Parchetul General

Subprefectul Capitalei, Corneliu Carstea, s-a prezentat, astazi, la Parchetul General, urmand a face o declaratie in dosarul privind protestul din 10 august. in acelasi dosar au mai fost audiati pana acum prefectul Speranta Cliseru, primarul general, Gabrirela Firea, dar si viceprimarul Aurelian Badulescu.

Subprefectul Capitalei, la Parchetul General in dosarul privind protestul din 10 august

Subprefectul Capitalei, Corneliu Carstea, s-a prezentat, marti, la Parchetul General urmand a face o declaratie in dosarul privind protestul din 10 august. in acelasi dosar au mai fost audiati pana acum prefectul Speranta Cliseru, primarul general, Gabrirela Firea, dar si viceprimarul Aurelian Badulescu.

Fostul senator Daniel Savu, audiat la Parchetul General

Fostul senator Daniel Savu s-a prezentat marti la Parchetul General, pentru a fi audiat in cazul unei plangeri care ii vizeaza pe procurorii Mircea Negulescu si Lucian Onea. La intrarea in sediul Parchetului Ge.

Subprefectul Capitalei este audiat n dosarul violentelor jandarmeriei din 10 august

Subprefectul Capitalei este audiat la Parchetul General, de catre procurorii militari, in legatura cu violentele jandarmeriei din 10 august, transmite Digi 24.

Parchetul General, dosar penal n cazul cererii lui Tudorel Toader de a fi numit notar public

Parchetul General a precizat, marti, la solicitarea Agerpres, ca a deschis un dosar penal in care verifica daca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a procedat corect atunci cand a cerut Uniunii Notarilor Publici sa propuna numirea sa in functia de notar public.

UPDATE Parchetul General, dosar penal n cazul cererii lui Tudorel Toader de a fi numit notar public

Parchetul General a precizat, marti, la solicitarea Agerpres, ca a deschis un dosar penal in care verifica daca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a procedat corect atunci cand a cerut Uniunii Notarilor Publici sa propuna numirea sa in functia de notar public.

Parchetul General a deschis dosar penal privind felul in care Tudorel Toader a devenit notar. Reactia ministrului

Metoda prin care Tudorel Toader a devenit notar public constituite obiectul unui dosar penal deschis in rem de Parchetul General sub aspectul savarsirii infractiunii de abuz in serviciu, conform Digi24. Ancheta a.

Parchetul General verifica corectitudinea cererii ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de a deveni notar public

Parchetul General a precizat, marti, la solicitarea AGERPRES, ca a deschis un dosar penal in care verifica daca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a procedat corect atunci cand a cerut Uniunii Notarilor Publici.

Parchetul General ancheteaza modul in care Tudorel Toader a obtinut postul de notar la Iasi

Ministrul Justitiei a intrat in vizorul Parchetului General, care a deschis o ancheta privind modul in care Tudorel Toader a obtinut postul de notar la Iasi.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )