Libnet.ro
UNICEF

23:45

Suceava, cel mai mare focar de coronavirus: Este Lombadia Romaniei! - VIDEO

Antena3 Antena3,
Suceava, cel mai mare focar de coronavirus: Este Lombadia Romaniei! - VIDEO

Este carantina totala in Suceava. Orasul este inchis si toate intrarile sunt pazite de politisti, care ii verifica pe cei care intra si ies din localitate. Masura fara precedent a fost luata dupa ce numarul mortilor si al celor infectati a crescut alarmant in ultimele zile. Autoritatile din Suceava au raportat noi decese dupa infectarea cu Covid-19. Pacientii erau internati in mai multe sectii ale Spitalului Judetean Suceava, care a devenit astfel cel mai mare focar de coronavirus din Romania. continuă pe Antena3

AGENTIILE DE PRESA: Dolarul a inregistrat cel mai mare declin saptamanal din ultimii peste 10 ani

Dolarul a inregistrat cel mai mare declin saptamanal din ultimii peste 10 ani, masurile de sustinere a economiilor de ordinul miilor de miliarde de dolari anuntate de guverne si banci centrale contribuind la calmarea pietelor bulversate de pandemia de coronavirus. Indicii bursieri de pe Wall Street au inchis vineri in scadere, dar cu crestere record la nivelul saptamanii, transmite Reuters.

Cel mai mare producator de ventilatoare din lume nu poate livra nici macar un singur aparat in Romania

Cel mai mare producator de ventilatoare mecanice din lume sustine ca, din pacate, nu va putea livra ventilatoare pentru Romania. Seful companiei afirma ca, la nivelul la care tarile solicita in prezent ventilatoare noi, productia lor este o misiune imposibila si nici asa nu ar fi de ajuns, scrie Der Spiegel.

Vodafone obtine cel mai mare punctaj pentru calitate si performanta

Vodafone Romania a fost certificata drept cea mai performanta retea mobila din Romania, obtinand cel mai mare punctaj total pentru calitatea si performanta retelei mobile, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

AGENTIILE DE PRESA: Actiunile europene au inchis vineri in scadere, dar cu cel mai mare avans saptamanal inregistrat din 2011

Actiunile europene au incheiat tranzactiile de vineri in scadere, in urma esecului statelor UE de a cadea de acord asupra unui pachet financiar de salvare din criza provocata de pandemia de coronavirus si a anuntului premierui britanic Boris Johnson ca a fost infectat, transmite Reuters.

Dolarul a inregistrat cel mai mare declin saptamanal din ultimii peste 10 ani; Indicii de pe Wall Street, cresteri saptamanale record

Dolarul a inregistrat cel mai mare declin saptamanal din ultimii peste 10 ani, masurile de sustinere a economiilor de ordinul miilor de miliarde de dolari anuntate de guverne si banci centrale contribuind la calmarea pietelor bulversate de pandemia de coronavirus. Indicii bursieri de pe Wall Street au inchis vineri in scadere, dar cu crestere record la nivelul saptamanii, transmite Reuters.

Italia continua sa lupte cu coronavirusul. Peste 101.000 cazuri de infectare si 11.600 de decese. Cel mai mare numar de persoane vindecate intr-o zi

Numarul total al cazurilor de infectare cu Covid-19 a depasit in Italia 101. 000, iar totalul deceselor este de aproximativ 11. in ultimele 24 de ore, potrivit cifrelor anuntate luni de autoritati, au fost declarate vindecate peste 1. 500 de persoane, acesta fiind cel mai mare numar inregistrat intr-o zi.

Catalin Morosanu, acuze dure la adresa medicilor din Suceava, cel mai afectat loc de coronavirus din Romania

Pugilistul roman Catalin Morosanu a adus o serie de critici la adresa sistemului medical din Suceava, unul dintre locurile greu incercate de coronavirus.

Coronavirus in Romania: Bilantul imbolnavirilor - 1.760 308 cazuri noi - cel mai mare numar inregistrat intr-o zi de la aparitia COVID-19 in tara noastra Pacienti vindecati - 169

Alte 308 noi cazuri de coronavirus au fost confirmate in Romania, bilantul imbolnavirilor ajungand la 1. 760, potrivit informatiilor transmise de Grupul de Comunicare Strategica, duminica, la ora 13. Este cel mai mare numar de cazuri inregistrat intr-o zi de la aparitia COVID-19 in tara noastra.

GCS: 57% dintre pacientii infectati cu coronavirus sunt tineri. Femeile sunt in numar mai mare decat barbatii

46 de ani este varsta medie a pacientilor diagnosticati cu coronavirus in Romania. Cel mai mare procent, 57%, il reprezinta persoanele cu varste cuprinse intre 19 si 50 de ani, conform ultimei statistici a Grupului de Comunicare Strategica.

Care este cel mai bun sapun in lupta cu noul coronavirus

Cel mai bun sapun cu care ne putem spala pe maini in aceasta perioada de transmitere rapida a coronavirusului este cel clasic, de rufe, a spus medicul infectionist Adrian Marinescu, de la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )