Libnet.ro
UNICEF

06:00

Suedezii si chinezii au creat poate cea mai buna drona pentru filmare

Adevărul Adevărul,
Suedezii si chinezii au creat poate cea mai buna drona pentru filmare

DJI este cel mai mare producator de drone si e din China. Hasselblad a furnizat camere pentru NASA si e din Suedia. Acum, au un produs comun. continuă pe Adevărul

DJI si Hasselblad au creat cea mai buna drona pentru captura video

Cu numele de cod A5D-M600, aceasta drona rezultata dn colaborarea dintre inginerii DJI si Hasselblad reprezinta achizitia de vis a oricarui videograf. in urma cu aproximativ un an, cei de la DJI faceau o investitie semnificativa in compania suedeza Hasselblad. La nivel global, aceasta este una dintre cele mai populare companii care se ocupa cu [].

Rezultate Bacalaureat 2016. Topul judetelor cu cea mai buna rata de promovare la Bac

Rezultate Bacalaureat 2016. Ministerul Educatiei a publicat marti notele obtinute de absolventii de clasa a XII-a la Bac, rata de promovabilitate la nivel national fiind de 66,7%. Rezultatele de marti, de la Bacalaureat 2016, nu sunt insa definitive, elevii putand depunde contestatii azi, pana la ora 20.

Cea mai importanta componenta a revitalizarii spatiului urban este implicarea sectorului privat

Cea mai importanta componenta a revitalizarii zonelor urbane degradate la nivel global este implicarea sectorului privat, arata un raport publicat astazi de Banca Mondiala si Facilitatea de Consultanta pentru Infrastructura Publica-Privata PPIAF), in cadrul Summitului Oraselor Lumii ce are loc la Singapore in cursul acestei saptamani.

Studiu: UBS a ramas cea mai mare banca privata din lume in 2015

UBS si-a pastrat pozitia de cea mai mare banca privata din lume in 2015, cu active de 1. 737,5 miliarde de dolari in administrare, cu aproape 300 de miliarde de dolari mai mult fata de Bank of America Merrill Lynch, care a urcat pe locul al doilea,.

UBS si-a pastrat si anul trecut titlul de cea mai mare banca privata din lume

Grupul elvetian UBS si-a pastrat si anul trecut titlul de cea mai mare banca privata din lume, potrivit unui studiu publicat astazi de firma britanica Scorpio Partnership, transmite Reuters.

Cantareata Selena Gomez a doborat recordul pentru cea mai apreciata fotografie de pe Instagram: imaginea de peste 4 milioane de like-uri

O fotografie postata de cantareata americana Selena Gomez 23 de ani) a fost desemnata cea mai apreciata din istoria platformei de social media, strangand un numar impresionant de like-uri.

Rezultate Bacalaureat 2016. Fata cu voce de aur care a obtinut cea mai mare medie la Bac din judet: intre muzica si scoala, am reusit sa le impac pe ambele

Rezultate Bacalaureat 2016. La nivel national doar 55 de elevi au luat medii maxime la Bacalaureat 2016, niciunul insa din Ialomita. Cea mai mare medie din judet a fost 9,95 si a obtinut-o Andreea Calin, de la Liceul de Arte Ionel Perlea din Slobozia. Tanara povesteste care este reteta succesului sau.

Performera Bacalaureatului 2016 la Arad. Adolescenta cu cea mai mare medie din judet: Am invatat mult

Ana Maria Perea este absolventa care a obtinut la examenul de Bacalaureat 2016 cea mai mare medie din judetul Arad. Ea a studiat la Liceul Teologic Baptist Alexa Popovici, iar la examenul de Bacalaureat a obtinut media 9,95.

FOTO Nunta anului in sport. Cea mai frumoasa jucatoare din tenis se marita azi cu un campion mondial

EA este considerata cea mai frumoasa jucatoare din tenis, el este campion mondial si unul dintre cei mai puternici mijlocasi din lume.

Tinmar pierde contractul cu Dacia, cea mai mare companie din Romania, care va lua energie de la grupul ceh CEZ

Cea mai mare companie din tara, Dacia, va lua pe o durata de un an de zile energie de la cehii de la CEZ. in acest fel, Tinmar Ind, cel mai important furnizor privat de energie, pierde unul dintre cei mai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )