Libnet.ro
UNICEF

23:30

Suedia s-a calificat in sferturile de finala la Cupa Mondiala 2018

Antena3 Antena3,
Suedia s-a calificat in sferturile de finala la Cupa Mondiala 2018

Reprezentativa Suediei s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Mondiale, dupa ce a invins, marti, la Sankt Petersburg, cu scorul de 1-0 0-0), selectionata Elvetiei. Unicul gol al meciului a fost. continuă pe Antena3

Brazilia se califica fara emotii in sferturile de finala de la Cupa Mondiala 2018

Selectionata Braziliei s-a calificat fara emotii in sferturile de finala ale Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, dupa ce a invins reprezentativa Mexicului cu scorul de 2-0 0-0), luni, la Samara, in optimile de.

Belgia invinge dramatic Japonia si se califica in sferturi la Cupa Mondiala 2018

Selectionata Belgiei s-a calificat dramatic in sferturile de finala ale Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, dupa ce a invins Japonia cu scorul de 3-2 0-0), luni seara, la Rostov pe Don, in optimile de finala ale.

Argentina, eliminata de Franta de la Cupa Mondiala 2018. Messi, umilit de cocosii galici

Selectionata Frantei s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, dupa ce a invins reprezentativa Argentinei cu scorul de 4-3 1-1), sambata, la Kazan, in primul meci din.

Cupa Mondiala 2018. Uruguay trimite acasa Portugalia lui Cristiano Ronaldo

Reprezentativa Uruguayului s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Mondiale de fotbal din Rusia dupa ce a invins nationala Portugaliei, campioana europeana, cu scorul de 2-1 1-0), sambata seara, pe.

Spania, eliminata de Rusia de la Cupa Mondiala 2018

SPANIA-RUSIA ONLINE STREAM LIVE VIDEO de la Cupa Mondiala 2018. Rusia spera la un miracol

SPANIA-RUSIA ONLINE STREAM LIVE VIDEO Selectionerul echipei Spaniei, Fernando Hierro, va incepe fara Andrei Iniesta meciul cu Rusia, programat duminica, de la ora 17,00 ora Romaniei), pe Stadionul Lujniki din.

Suedia a invins Elvetia si s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Mondiale

Reprezentativa Suediei s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Mondiale, dupa ce a invins, marti, la Sankt Petersburg, cu scorul de 1-0 0-0), selectionata Elvetiei.

Anglia a invins Columbia la loviturile de departajare si s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Mondiale

Reprezentativa Angliei s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Mondiale, dupa ce a invins, marti, la Moscova, cu scorul de 4-3, la loviturile de departajare, selectionata Columbiei, in optimile competitiei.

Croatia trimite Danemarca acasa de la Cupa Mondiala dupa penalty-uri

Echipa Croatiei s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, dupa ce a invins formatia Danemarcei cu scorul de 3-2 la loviturile de departajare, 1-1 1-1, 1-1) dupa prelungiri,.

FRANTA - ARGENTINA LIVE STREAM. Prima finala de la Cupa Mondiala ONLINE VIDEO TVR

Franta - Argentina. Primul meci este o adevarata finala de campionat mondial. Franta a castigat grupa C, dupa ce a batut Australia si Peru si a remizat cu Danemarca. Argentina, in schimb, a avut emotii.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2165 seconds )