Libnet.ro
UNICEF

21:45

Suedia suspenda platile pentru vaccinul impotriva COVID-19 catre Pfizer

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Suedia suspenda platile pentru vaccinul impotriva COVID-19 catre Pfizer

Agentia suedeza de sanatate a suspendat platile pentru vaccin catre Pfizer, cerand explicatii despre numarul de doze disponibile in fiecare flacon, scrie cotidianul Dagens Nyheter de astazi. continuă pe Ziarul Bursa

Suedia suspenda platile pentru vaccinul Pfizer si cere explicatii privind numarul dozelor dintr-un flacon

Agentia suedeza de sanatate a suspendat platile pentru vaccin catre Pfizer, cerand explicatii despre numarul de doze disponibile in fiecare flacon, scrie cotidianul Dagens Nyheter de marti, potrivit Reuters.

CORONAVIRUS |Suedia suspenda platile pentru vaccinul Pfizer si asteapta clarificari cu privire la numarul de doze din fiecare flacon

Agentia Suedeza pentru Sanatate solicita clarificari din partea Uniunii Europene cu privire la numarul de doze de vaccin Pfizer impotriva Covid-19 din fiecare flacon si spera sa primeasca raspuns pana in.

Suedia: Sala care gazduieste Banchetul Nobel va fi folosita pentru vaccinarea impotriva COVID-19

Sala Albastra din cladirea Primariei din Stockholm, unde in fiecare an cercetatori de top, politicieni si familii regale se aduna pentru Banchetul Nobel, va fi folosita pentru vaccinarea cetatenilor capitalei impotriva COVID-19, a declarat marti un responsabil municipal, relateaza Reuters.

Renumitul medic Anthony Fauci recomanda purtarea a doua masti pentru protectia impotriva noii tulpini de COVID-19

Purtarea unei singure masti de protectie nu pare a fi suficienta pentru a preveni infectia cu COVID-19, considera doctorul Anthony Fauci. Acesta considera ca trebuie purtate doua masti de protectie, avand i.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )