Libnet.ro
UNICEF

01:05

Suedia, tot mai aproape de NATO? Suntem vizati de dezinformarea si de propaganda rusa la fel ca multe alte tari occidentale

Adevărul Adevărul,
Suedia, tot mai aproape de NATO? Suntem vizati de dezinformarea si de propaganda rusa la fel ca multe alte tari occidentale

Chiar daca nu este membra a NATO, Suedia se angajeaza sa ofere sprijin militar si civil statelor vecine. Acesta este motivul pentru care ar fi important ca tari precum Suedia sau Finlanda sa poata participa la discutiile sau chiar la deciziile pe care NATO le ia in momente de criza, spune Anna Wieslander, director al Initiativei privind Viitorul Europei de la Atlantic Council. continuă pe Adevărul

Suedia, tot mai aproape de NATO?

Chiar daca nu este membra a NATO, Suedia se angajeaza sa ofere sprijin militar si civil statelor vecine. Acesta este motivul pentru care ar fi important ca tari precum Suedia sau Finlanda sa poata participa la discutiile sau chiar la deciziile pe care NATO le ia in momente de criza, spune Anna Wieslander, director al Initiativei privind Viitorul Europei de la Atlantic Council.

Avertisment pentru romani. Datoriile statului cresc tot mai mult

Datoriile statului roman pe care le are la furnizorii de bunuri si servicii au incepus sa creasca tot mai mult. Vorbim de arieratele de peste trei luni de zile, care apartin in cuantum de.

Tabletele isi gasesc tot mai greu cumparatori. Vanzarile globale scad in continuare

Tabletele isi gasesc tot mai putini cumparatori, iar in trimestrul trecut vanzarile gloable au scazut cu 5%, pana la 40 de milioane unitati, arata datele IDC. Cele mai bune trimestre din istoria tabletelor au fost ultimul din 2013 si ultimul din 2014, cu vanzari de peste 70 de milioane de unitati. IDC spune ca tabletele sunt prinse intr-un spatiu de unde nu au putut scapa, intre smartphone-urile care se cumpara bine si PC-urile tradiotinale care isi revin la vanzari.

Val de scumpiri inainte de sarbatori! Pretul carburantilor se apropie tot mai mult de 6 lei/litru

Benzina si motorina se apropie de pragul de 6 lei litrul! in cateva luni, combustibilii au ajuns sa coste chiar si cu un leu mai mult pentru un litru. Iar scumpirea nu vine singura. Si preturile.

Romanii au inceput sa foloseasca tot mai des cardul. Spre ce categorii se indreapta banii oamenilor

Romanilor a inceput sa nu le mai fie frica de card si nu isi mai golesc conturile in ziua de salariu. Conform datelor BNR, in Romania sunt peste 16 milioane de carduri emise,.

[P] Cadourile Fabulous Baskets aduc mai aproape spiritul Craciunului

In perioada celor mai frumoase sarbatori, Fabulous Baskets reuseste sa conserve elementul traditiei si sa il imbine cu spiritul prezentului. Cadourile Fabulous Baskets creeaza povesti pentru iubitorii de frumos.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )