Libnet.ro
UNICEF

01:05

Suedia, una dintre societatile cu cei mai putini bani lichizi din lume

Hotnews Hotnews,
 Suedia, una dintre societatile cu cei mai putini bani lichizi din lume

Din ce in ce mai multi suedezi utilizeaza aplicatii pe telefonul mobil pentru a trimite si primi bani si plati, tara indreptandu-se spre un viitor fara bani lichizi. Potrivit informatiilor bancii centrale suedeze, Riksbank, peste 85% dintre suedezi utilizeaza operatiuni bancare online si fac plati cu carduri, potrivit Rador, care citeaza Euronews. continuă pe Hotnews

Turistii straini nu se nghesuie sa vina n Romnia n vacanta/ Topul europenilor care au cheltuit cei mai multi bani n tara

Romania a atras in primele noua luni din acest an putin peste 2,2 milioane de turisti straini, in crestere cu 2,1% comparativ cu perioada similara din 2017, reiese dintr-o publicatie a Institutului National de Statistica INS). Acestia au adus in tara circa 5,2 miliarde lei, iar jumatate din acesti bani au reprezentat cheltuielile de cazare.

Tara cu tot mai putini crestini: bisericile sunt folosite inclusiv ca discoteci

Olanda, o tara unde parohiile sunt folosite atat pentru activitati religioase, cat si pentru gazduirea de concerte, festivitati si expozitii culturale, are tot mai putini crestini si bisericile isi pierd influenta si popularitatea, se arata intr-un articol publicat luni de agentia EFE.

Tara europeana cu tot mai putini crestini, unde bisericile sunt folosite inclusiv ca discoteci

Olanda, o tara unde parohiile sunt folosite atat pentru activitati religioase, cat si pentru gazduirea de concerte, festivitati si expozitii culturale, are tot mai putini crestini si bisericile isi.

Adolescenta selectata printre cei mai buni piloti din lume. Va reprezenta Romania intr-un campionat de Formula 3

Alexandra Marinescu este din Craiova si are 18 ani. A urcat de zeci de ori pe podium, a participat in curse alaturi de echipa lui Michael Schumacher, dar de cele mai multe ori a fost nevoita sa revina in tara pentru ca nu mai avea bani sa parcurga toate etapele din competitii. Tanara a fost selectata recent din peste 100 de concurenti din toata lumea sa participe la un nou campionat, dedicat exclusiv femeilor.

Un sofer baut a spulberat trei persoane aflate pe trotuar. Una dintre victime a murit pe loc

Un sofer baut si vitezoman a spulberat trei oameni, aflati pe trotuar, in localitatea maramureseana Tautii de Sus. Una dintre victime a murit pe loc. Este vorba de un tanar care strabatuse toata tara.

Tragedie in presa romaneasca! Unul dintre cei mai cunoscuti comentatori sportivi din tara a decedat la 51 de ani

Presa din Romania este in doliu, dupa ce unul dintre cei mai cunoscuti comentatori sportivi a decedat la numai 51 de ani.

Tragedie in presa romaneasca. Unul dintre cei mai cunoscuti comentatori sportivi din tara a decedat la 51 de ani

Presa din Romania este in doliu, dupa ce unul dintre cei mai cunoscuti comentatori sportivi a decedat la numai 51 de ani.

Formula 1, sportul cu cei mai multi spectatori in 2018

Marele Circ al Formulei 1 a atras in anul pe care ne pregatim sa-l incheiem cei mai multi spectatori in tribune la cursele desfasurate.

Suma uriasa pierduta in acest an de cei mai bogati oameni din lume

Cei mai bogati oameni din lume au pierdut 511 miliarde de dolari in acest an, dupa ce castigurile inregistrate in prima jumatate a anului au fost sterse de scaderea pietelor bursiere, relateaza.

Harta mortalitatii infantile in Romania. Judetele in care mor cei mai multi copii sub un an

Botosani, Calarasi, Caras-Severin si Salaj sunt judetele in care copiii sub un an mor pe capete. Concluzia se desprinde din cele mai recente statistici furnizate de organizatia Salvati Copiii, care arata ca rata mortalitatii infantile este de doua ori mai mare decat rata medie a Uniunii Europene.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )