Libnet.ro
UNICEF

20:15

Suferintele domnului Andrei Caramitru

Adevărul Adevărul,
Suferintele domnului Andrei Caramitru

Un aprins conflict lingvistic, si nu numai, pe Facebook si in presa, pe o tema de corectitudine politica: are termenul holocaust un singur sens si o unica folosire in limba? Fara contraofensiva mea culpa asumata) si fara miza reala, daca judecam la rece o opinie si trei replici iscate in furia momentului, fara ca cineva sa mai deschida si dictionarul. continuă pe Adevărul

Dan Barna, despre declaratia lui Andrei Caramitru privind Holocaustul: Comparatia a fost gresita si stupida. Postarea are logica

Presedintele USR, Dan Barna, catalogheaza drept gresita si stupida comparatia facuta de Andrei caramitru intre situatia din Romania si Holocaust. Barna sustine totusi ca postarea controversata a.

Andrei Caramitru isi cere scuze pentru declaratia controversata privind Holocaustul: M-au durut comentariile prin care se insinua ca as fi fundamental insensibil

Andrei Caramitru, consilierul presedintelui USR, isi cere scuze pentru folosirea nepotrivita a termenului Holocaust. El a fost criticat de parlamentari USR, dar si ambasadorul Israelului in Romania a reactionat dur la afirmatiile lui Caramitru.

Andrei Caramitru revine cu scuze dupa postarea de pe Facebook: Din pacate am folosit un termen pe care nu trebuia sa il folosesc - holocaust/ Dear Ambassador David Saranga - all my apologies.

Intr-o postare pe Facebook Andrei Caramitru a acuzat PSD ca este responsabil de holocaustul Romaniei. Ulterior a schimbat formularea nefericita cu genocidul Romaniei! A urmat reactia ambasadorului Israelului care il invita pe Caramitru sa se documenteze mai mult. Consilierul lui Barna a revenit cu explicatii in aceasta noapte: Pentru mine Holocaustul este simbolul absolut al raului si, din greseala, l-am folosit initial pentru a descrie durerea prin care trecem. insa - evident - situatia noastra nu poate fi comparata cu adevaratul Holocaust.

Reactia Ambasadei Israelului dupa afirmatiile lui Andrei Caramitru

Ambasada Israelului in Romania a reactionat luni dupa ce Andrei Caramitru, consilierul presedintelui USR Dan Barna, a comparat guvernarea PSD-ALDE cu Holocaustul. Citeste si: Fiul actorului Caramitru, atac dur.

Barna: Compararea guvernarii PSD cu holocaustul, facuta de Andrei Caramitru, e gresita si stupida. Deseori sare calul in terminologie

Andrei Caramitru a facut o comparatie gresita si stupida atunci cand a asociat guvernarea PSD cu holocaustul, a declarat presedintele USR, Dan Barna, despre postarea controversata a consilierului sau. E o greseala mare, clara, neechivoca, pe care omul si-a asumat-o. Nu e nimic mai mult de atat, a mai spus el.

Andrei Caramitru vine cu scuze: Pentru mine Holocaustul este simbolul absolut al raului si, din greseala, l-am folosit initial pentru a descrie durerea prin care trecem

Andrei Caramitru prezinta scuze dupa ce comparatia facuta intre situatia politica din Romania si Holocaust. intr-o postare pe Facebook, consilierul presedintelui USR Dan Barna a precizat ca pentru.

Ambasadorul Israelului, dupa postarea lui Andrei Caramitru in care acuza PSD de holocaust: il invitam sa se documenteze mai mult si sa viziteze Memorialul Victimelor Holocaustului Yad Vashem

Moartea a milioane de oameni nevinovati nu trebuie minimalizata, iar atrocitatile razboiului nu trebuie sa-si gaseasca locul in campania electorala a vreunui partid, sustine ambasadorul Israelului la Bucuresti, David Saranga, ca reactie la postarea lui Andrei Caramitru in care acuza PSD de holocaust.

Tensiuni in interiorul USR. Senatoarea Florina Presada se delimiteaza de afirmatiile lui Andrei Caramitru privind Holocaustul Romaniei

Senatorul USR Florina Presada l-a criticat luni pe Andrei Caramitru, consilierul lui Dan Barna, pentru mesajul in care acesta aduce in discutie Holocaustul. Presada spune despre colegul sau ca l-a luat valul retoricii, si ca a afisat o lipsa de respect pentru suferinta victimelor.

DERAPAJ. intr-o postare pe Facebook, Andrei Caramitru a acuzat PSD de holocaustul Romaniei. Ulterior a revenit cu genocidul impotriva Romaniei: E mai rau decat ce am suferit in al doilea razboi mondial

Andrei Caramitru, consilier al sefului USR, Dan Barna, derapeaza din nou. intr-o postare pe Facebook, el a acuzat PSD ca este responsabil de holocaustul Romaniei, sustinand ca e mai rau decat ce am suferit in al doilea razboi mondial. Ulterior, el si-a editat postarea punand in sarcina social-democratilor genocidul impotriva Romaniei.

Nou derapaj din partea USR! Andrei Caramitru compara Holocaustul cu situatia actuala a Romaniei. Consilierul lui Barna, taxat DUR de romani: Nu cred ca ar trebui sa arati atata lipsa de respect pentru tragediile a milioane de oameni (FOTO)

Andrei Caramitru, consilierul presedintelui USR, Dan Barna, transmite un nou mesaj controversat. Liderul USR a comparat, intr-o postare pe Facebook, Holocaustul cu situatia actuala a.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )