Libnet.ro
UNICEF

09:00

A suferit un accident si a stat in coma mai multe luni. Cand s-a trezit, s-a speriat de moarte. Era casatorita cu un necunoscut. Doamne, e cumplit! Ce naiba s-a intamplat in tot acest timp?

Antena3 Antena3,
A suferit un accident si a stat in coma mai multe luni. Cand s-a trezit, s-a speriat de moarte. Era casatorita cu un necunoscut. Doamne, e cumplit! Ce naiba s-a intamplat in tot acest timp?

A suferit un accident si a stat in coma mai multe luni, insa cand s-a trezit, a crezut ca traieste un cosmar. Era casatorita cu un necunoscut. Ce s-a intamplat? in 2013, Angela Sartin-Hartung a fost lo. continuă pe Antena3

Ministrul Comunicatiilor, despre problemele cu aplicarea amenzilor n piata telecom: ANCOM are mai multe categorii de venituri. Nu cred ca ar trebui ncurajat celebrul plan de amenzi

Orice amenda ar aplica arbitrul telecom ANCOM) in piata de 15,6 miliarde lei a comunicatiilor electronice, operatorii sanctionati pot plati, incepand din luna august, doar 2. 500 de lei, din cauza modificarilor aduse de Legea 203/2018 privind regimul contraventiilor. Ce spune Ministrul Comunicatiilor, Bogdan Cojocaru, despre aceasta problema? ANCOM are mai multe categorii de venituri. Nu doar din amenzi. Nu cred ca ar trebui incurajat celebrul plan de amenzi. Cand exista neconformitati, amenda este o masura, dar, pe langa aceasta, mai exista si preventie, corectie etc. , spune acesta.

Un tanar din Constanta,injunghiat de mai multe ori.Baiatul de 19 ania fost preluat de elicopterul SMURD

Un tanar de 19 ani a fost grav ranit, vineri dupa-amiaza, in localitatea Ramnicu de Jos din judetul Constanta, dupa ce a fost injunghiat de mai multe ori de un barbat. in urma primelor cercetari,.

Primele constatari ale Comisiei de ancheta privind posibila imixtiune in treburile tarii: Mai multe ONG-uri straine au desfasurat activitati contrare legilor

Exista nu una, ci mai multe ONG-uri din strainatate care au desfasurat activitati ce ar putea fi neconforme cu legile moldovenesti si ar putea reprezenta imixtiune in politica interna a Republicii Moldova. De asemenea, este vorba si despre elemente ce tin de finantari ilegale ale unor organizatii politice si ale unor politicieni.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de vant puternic in mai multe zone din tara

Avertizare de ultima ora de la meteorologi. Esteasteaptatvant puternic. Codul galben este valabil pana la ora 11. Codul este valabil in mai multe localitati din judetul.

Ministrul Justitiei despre propunere de revocare a procurorului general: Cele 20 de puncte puteau fi mai multe, sunt si raman valabile

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat ca cele 20 de puncte din raportul incheiat in urma evaluarii activitatii procurorului general Augustin Lazar prin care cere revocarea din functie a acestuia puteau fi mai multe, si ca acestea sunt si raman valabile.

Ministrul Justitiei, despre propunerea de revocare a procurorului general: Cele 20 de puncte puteau fi mai multe, sunt si raman valabile

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat ca cele 20 de puncte din raportul incheiat in urma evaluarii activitatii procurorului general Augustin Lazar prin care cere revocarea din functie a acestuia puteau fi mai multe si ca acestea sunt si raman valabile.

Presedintele Colegiului Medicilor: Nu constituie un impediment faptul ca un medic are mai multe locuri de munca

Faptul ca un medic are doua sau mai multe locuri de munca nu reprezinta un impediment, atata timp cat nu incalca prevederile Codului Muncii, a declarat presedintele Colegiului Medicilor, Gheorghe Borcean, adaugand ca acestia isi exercita un drept legal, iar pacientii au posibilitatea de a alege doctorul si unitatea sanitara pe care le doresc.

Ministerul Educatiei a respins noua Carta a Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi al carei rector suspendat este Tudorel Toader. MEN invoca mai multe nereguli, ntre care o chestiune legata de demiterea rectorului

Miisterul Educatiei a respins carta Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, in care se spune ca rectorul poate fi demis daca afecteaza imaginea institutiei. Ministerul sustine ca documentul avea mai multe nereguli, printre care elemente contrare Codului de etica si deontologie profesionala. Rectorul Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi este Tudorel Toader, in prezent suspendat in conditiile in care ocupa portofoliul de la ministerul Justitiei.

Talhari retinuti dupa ce au dat mai multe spargeri in Mehedinti

Trei barbati din judetul Dolj au fost retinuti pentru 24 de ore, fiind banuiti de comiterea mai multor infractiuni de furt calificat si talharie calificata pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin. La locuintele acestora din Dolj, oamenii legii au gasit mai multe bunuri provenite din comiterea faptelor. Prejudiciul creat este de peste 16. 000 lei.

Igor Dodon anunta de la Moscova mai multe intelegeri la care a ajuns cu partea rusa

Igor Dodon anunta ca a convenit in cadrul vizitei sale la Moscova sa fie intreprinse actiuni concrete comune pentru cresterea exportului de bunuri moldovenesti pe piata rusa, inclusiv excluderea, din 1 ianuarie 2019 a taxelor vamale la exporturile catre Rusia pentru mai multe produse. Este vorba despre legume, fructe, conserve de fructe si legume si produse vitivinicole, transmite IPN cu referire la un comunicat de presa al Presedintiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )