Libnet.ro
UNICEF

10:15

Suge-o Ramona si autobiografia lui Klaus Iohannis, printre cele mai vandute carti pe Elefant.ro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Suge-o Ramona si autobiografia lui Klaus Iohannis, printre cele mai vandute carti pe Elefant.ro

Volumele Suge-o, Ramona! O poveste semi-amuzanta , de Andrei Ciobanu, si Cincizeci de umbre ale lui Grey , de E. James, se numara printre cele mai vandute carti pe elefant. ro, in luna februarie, informeaza un comunicat. continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO UPDATE Presedintele Klaus Iohannis, la Cupa Davis de la Sibiu. Seful statului despre partida de tenis Romania-Israel: Foarte bun meci!

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la Sala Transilvania din Sibiu, unde se desfasoarp partida de dublu din cadrul meciului de Cupa Davis, Romania-Israel. Seful statului asista la meci alaturi de prima doamna, Carmen Iohannis.

VIDEO Presedintele Klaus Iohannis, la Cupa Davis de la Sibiu. Seful statului despre partida de tenis Romania-Israel: Foarte bun meci!

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, sambata, la Sala Transilvania din Sibiu, unde s-a desfasurat partida de dublu din cadrul meciului de Cupa Davis, Romania-Israel. Seful statului a asistat la meci alaturi de prima doamna, Carmen Iohannis.

Numele Klaus Iohannis vinde bine: Proprietarii de restaurante din Sibiu au inclus in meniu preparate cu numele presedintelui

Numele Klaus Iohannis vinde bine. De asta s-au convins si proprietarii de restaurante din Sibiu, care au inclus in meniu preparate cu numele presedintelui. Unele sunt inspirate chiar din ce comanda acesta, pe vremea.

Presedintele Klaus Iohannis: invatamantul universitar si sportul de performanta sunt in suferinta in Romania

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti,in cadrul lansarii oficiale a proiectului Candidatura Romaniei pentru Universiada de Vara 2021, ca trebuie regandite noi strategii in ceea ce priveste.

Presedintele Klaus Iohannis vrea o noua strategie de aparare nationala

Presedintele Klaus Iohannis vrea o noua strategie de aparare. Acesta a anuntat la bilantul MApN ca e nevoie de o lege clara si de mai putina birocratie, pe masura noilor provocari din domeniul apararii cum.

Klaus Iohannis, la primul bilantul MAPN, in calitate de presedinte: Actiunile militare de tip hibrid reprezinta o provocare directa la adresa spatiului european (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, in cadrul sedintei de bilant a MAPN, ca militarii armatei romane fac poporul sa redescopere mandria si increderea in forta natiuniii noastre. Prezent pentru.

Klaus Iohannis, la primul bilant al MApN in calitate de presedinte: Actiunile militare de tip hibrid reprezinta o provocare directa la adresa spatiului european (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, in cadrul sedintei de bilant a MApN, ca militarii armatei romane fac poporul sa redescopere mandria si increderea in forta natiuniii noastre. Prezent pentru.

Klaus Iohannis si Victor Ponta, prezenti la bilantul Ministerului Apararii pe 2014

Ministerul Apararii prezinta marti bilantul pentru activitatea pe care institutia a desfasurat-o in 2014, informeaza B1 TV. Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la eveniment. Premierul Victor Ponta si.

Corina Cretu se va intalni cu Klaus Iohannis si Victor Ponta

Comisarul european pentru politici regionale, Corina Cretu, vine, marti, intr-o vizita oficiala de trei zile in Romania. Comisarul european se va intalni cu presedintele Klaus Iohannis, cu premierul Victor Ponta si cu ministrii Fondurilor Europene si Transporturilor, Eugen Teodorovici si Ioan Rus.

Klaus Iohannis si Victor Ponta, impreuna la bilantul MApN

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta participa astazi la bilantul Ministerului Apararii pe anul trecut. Evenimentul va avea loc incepind cu ora 10, la sediul MApN. Romania mai are in acest.

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )