Libnet.ro
UNICEF

08:30

Sulfina Barbu, despre cina cu liderii PPE: Oaspetilor le-au placut sarmalele, dar si mititeii

Adevărul Adevărul,
Sulfina Barbu, despre cina cu liderii PPE: Oaspetilor le-au placut sarmalele, dar si mititeii

Vicepresedintele PDL Sulfina Barbu a declarat ca liderii PPE care au luat cina, marti seara, in centrul Capitalei, alaturi de politicieni romani apreciaza produsele culinare romanesti, in mod special sarmalele, care au mare succes, dar si mititeii. continuă pe Adevărul

Kelemen: UDMR este gazda la cina cu liderii PPE, am adus palinca foarte buna din Salaj/ Sulfina Barbu, despre cina cu liderii PPE: Oaspetilor le-au placut sarmalele, dar si mititeii

Kelemen, care a iesit pentru scurt timp din restaurant, a mai spus ca inauntru este o atmosfera placuta, cum se intampla la o astfel de ocazie, ca lumea se simte bine si ca oaspetii au o parere foarte buna atat despre local, cat si despre Romania. Intrebat despre programul artistic al serii, liderul UDMR a raspuns: Nimic special, sunt cateva dansuri, potrivit Mediafax. Vicepresedintele PDL Sulfina Barbu a declarat ca liderii PPE care cineaza marti seara, in centrul Capitalei, alaturi de politicieni romani apreciaza produsele culinare romanesti, in mod special sarmalele, care au mare succes, dar si mititeii.

Sulfina Barbu, despre cina cu liderii PPE: Oaspetilor le-au placut sarmalele, dar si mititeii.

Vicepresedintele PDL Sulfina Barbu a declarat ca liderii PPE care cineaza marti seara, in centrul Capitalei, alaturi de politicieni romani apreciaza produsele culinare romanesti, in mod special sarmalele, care au mare succes, dar si mititeii, potrivit Mediafax. Iesita pentru scurt timp din restaurant, Sulfina Barbu le-a mai spus jurnalistilor ca politicienii au fost intampinati cu palinca. Oaspetii apreciaza, din ce am vazut, produsele noastre culinare, a adaugat vicepresedintele PDL, .

Proteste in fata restaurantului unde iau cina liderii PPE prezenti la Bucuresti: Merkel = Sclavie, Barroso = cenzura, Reding = Coruptie

Un grup de protestatari s-au strans, marti seara, in fata restaurantului Carul cu Bere din Bucuresti, unde iau cina, liderii PPE prezenti la Bucuresti pentru Congresul Popularilor Europeni. Este vorba.

Kelemen: UDMR este gazda la cina cu liderii PPE, am adus palinca foarte buna din Salaj.

Presedinetele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, marti seara, ca a adus personal din Transilvania, din Salaj, o palinca foarte buna pentru cina cu liderii PPE, precizand ca UDMR este gazda la evenimentul organizat intr-un restaurant din centrul Capitalei, potrivit Mediafax. Kelemen, care a iesit pentru scurt timp din restaurant, a mai spus ca inauntru este o atmosfera placuta, cum se intampla la o astfel de ocazie, ca lumea se simte bine si ca oaspetii au o parere foarte buna atat despre .

Kelemen Hunor a dus palinca de Salaj la cina cu liderii PPE, la care UDMR a fost gazda

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, marti seara, ca a adus personal din Transilvania, din Salaj, o palinca foarte buna pentru cina cu liderii PPE, precizand ca UDMR este gazda la evenimentul.

Zeci de persoane au protestat in fata restaurantului unde au cinat liderii PPE

Aproximativ 60 de persoane au protestat, marti seara, in fata unui restaurant din centrul Capitalei unde au luat cina liderii Partidului Popular European PPE) veniti la Bucuresti pentru congresul formatiunii. Par.

Ponta: Este in avantajul Romaniei ca liderii PPE sa vina la Bucuresti.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a spus luni ca este bine ca liderii europeni ai PPE vin la Bucuresti, iar argumentul pentru aceasta opinie este ca venind in Romania liderii PPE vor observa in mod direct faptul ca presedintele Traian Basescu nu ii mai reprezinta pe romani, potrivit Agerpres. Ponta a mai spus ca miercuri va avea o intrevedere cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso. Saptamana aceasta, miercuri, ma vad, la Guvern cu presedintele Comisiei Europene, domnul .

Kelemen si Blaga spun ca liderii PPE n-au fost deranjati de protestele de la restaurantul ...

Liderii PDL si UDMR, Vasile Blaga, respectiv Kelemen Hunor, au declarat, marti seara, ca politicienii PPE nu au fost deranjati de protestatarii adunati in fata restaurantului unde cinau si ca este dreptul oamenilor sa manifesteze, intr-o tara democratica, potrivit Mediafax. Poate ca au vazut protestele - n. r. ), stiu ca presedintele Martens a vazut, dar nimeni nu era deranjat, asa e intr-o tara libera si democratica, a raspuns presedintele UDMR, Kelemen Hunor, intrebarilor .

Victor Ponta: Este bine ca liderii PPE vin la Bucuresti caci vor observa in mod direct faptul ca Traian Basescu nu ii mai reprezinta pe romani

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, intr-o vizita la Slatina, ca vizita liderilor europeni ai PPE la Bucuresti este oportuna. Premierul si-a argumentat declaratia spunand ca astfel, acestia vor.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )