Libnet.ro
UNICEF

20:30

Sulfina Barbu: Discutiile PDL-PNL vizeaza o colaborare politica. Un prim proiect comun, alegerile prezidentiale

B1 B1,
Sulfina Barbu: Discutiile PDL-PNL vizeaza o colaborare politica. Un prim proiect comun, alegerile prezidentiale

Discutiile PDL cu PNL vizeaza o colaborare politica cu un prim proiect politic comun alegerile prezidentiale, a declarat, marti, vicepresedintele PDL Sulfina Barbu, pentru Mediafax. Discutiile cu PNL vizeaza o. continuă pe B1

Dosare penale pentru amenintare si distrugere, in urma altercatiei electorale PDL-PNL, la Mures

Doi tineri implicati in altercatia electorala PDL-PNL de vineri seara, din Targu Mures, s-au ales cu dosar penal pentru amenintare si distrugere, politistii gasind asupra unuia dintre ei si arma cu care liberalii sustin ca au fost amenintati, transmite Mediafax.

Blaga: Reuniunea PDL-PNL va avea loc miercuri

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, marti, dupa o sedinta informala a conducerii partidului, ca reprezentantii PDL se vor intalni, miercuri, la Parlament, de la ora 17. 00, cu cei ai PNL, pentru o prima runda de negocieri, anunta Mediafax.

Vasile Blaga: Nu se pune problema unei fuziuni PDL-PNL. Nu ne vom opune ca liberalii sa intre in familia popularilor europeni

Vasile Blaga, presedintele PDL, a declarat luni ca nu se pune problema unei fuziuni intre PDL si PNL. Blaga a spus insa ca PDL nu se va opune intrarii liberalilor in Partidul Popular European PPE). Salut decizia lui Crin Antonescu de a-si trimite europarlamentarii in PPE, a spus Blaga.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )