Libnet.ro
UNICEF

01:05

Suma uriasa pe care o va incasa Simona Halep pentru calificarea in finala de la Wimbledon

Antena3 Antena3,
Suma uriasa pe care o va incasa Simona Halep pentru calificarea in finala de la Wimbledon

Simona Halep a obtinut, in premiera, calificarea in finala de la Wimbledon, dupa ce a trecut in doua seturi de ucraineanca Elina Svitolina 8 WTA), scor 6-1, 6-3. Astfel, Simona Halep s-a calificat in finala. continuă pe Antena3

Cristian Tudor Popescu, despre singurul lucru pe care trebuie sa il faca Halep pentru calificarea in semifinalele Wimbledon: Trebuie doar sa...

Simona Halep va juca in sferturi impotriva chinezoaicei Shuai Zhang, dupa victoria cu 2-0 la seturi 6-3; 6-3) in fata lui Cori Gauff SUA; 313 WTA . Cristian Tudor Popescu a vorbit despre singurul lucru pe care.

Simona Halep, dupa calificarea in semifinalele de la Wimbledon: Am energie, ma simt bine, proaspata, sanatoasa, cred ca joc cel mai bun sezon al meu pe iarba

Simona Halep a declarat, marti, ca se simte bine si are energie si considera ca face cel mai bun sezon al sau pe iarba, dupa ce a reusit calificarea in semifinale la Wimbledon.

BBC: La forma pe care o arata Simona Halep, e imposibil sa pariezi impotriva ei

Simona Halep s-a calificat, joi, in finala de la Wimbledon 2019, dupa ce a invins-o pe Elina Svitolina, scor 6-1, 6-3. in ultimul act, romanca se va duela cu Serena Williams. Presa internationala a laudat jocul romancei, dupa calificarea in ultimul act.

Viorica Dancila, ironizata pe Facebook, dupa ce a felicitat-o pe Simona Halep. Facea parte din planul de guvernare?

Viorica Dancila a fost ironizata pe Facebook dupa ce a felicitat-o pe Simona Halep pentru calificarea in finala de la Wimbledon. Mai multi internauti au intrebat-o pe Dancila daca performanta Simonei a facut parte din programul de guvernare al PSD si daca are vreun sfat pentru ea inaintea marii finale de la Londra. Viorica Dancila .

Cati bani poate castiga Simona Halep la Wimbledon. Suma este fabuloasa, daca ajunge in finala

Simona Halep a avut un parcurs exceptional la Wimbledon, iar fiecare victorie obtinuta i-a adus in conturi bani frumosi. Pentru calificarea in sferturile de finala a primit un cec in valoare de 331. 000 de euro, dar daca va reusi sa ajunga in finala si va castiga trofeul suma va creste considerabil. Simona Halep continua aventura .

SIMONA HALEP - CORI GAUFF ONLINE STREAM LIVE VIDEO WIMBLEDON 2019. Provocare uriasa pentru Simona

Romanca Simona Halep o va avea ca adversara in optimile de finala ale turneului de tenis de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, pe.

Ce se intampla cu Simona Halep in clasamentul WTA dupa calificarea in finala de la Wimbledon

Simona Halep a inceput turneul de la Wimbledon pe locul 7 WTA iar calificarea in finala competitiei de la Londra i-a asigurat deja 1. 170 de puncte in plus.

Simona Halep, prima reactie dupa calificarea in finala de la Wimbledon

Pentru prima data in cariera Simona Halep va juca in finala de la Wimbledon, dupa ce a invins-o de o maniera categorica pe Elina Svitolina in semifinalele turneului londonez.

VIDEO Simona Halep, in finala la Wimbledon (6-1, 6-3 cu Elina Svitolina) Impecabil

Hotarare, deplasare incredibila, unghiuri din cartea de geometrie, rautate, concentrare, 26 de lovituri castigatoare, impecabila din punct de vedere tactic. Simona Halep a dominat-o categoric pe Elina Svitolina si a obtinut, in premiera, calificarea in finala de la Wimbledon 6-1, 6-3, dupa o ora si 12 minute). Este pentru a cincea oara in cariera in care Simona ajunge in ultimul act al unui Grand Slam de trei ori la Roland Garros si o data la Australian Open). Pentru marele trofeu de la All England Club, Halep se va lupta cu Serena Williams sambata, ora 16:00).

Salt spectaculos pentru Simona Halep in clasamentul WTA

Calificarea in finala de la Wimbledon aduce pentru Simona Halep si o urcare semnificativa in ierarhia mondiala.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )