Libnet.ro
UNICEF

14:15

Suma uriasa pe care o va plati statul roman pentru ca romanii din Diaspora sa poata vota la prezidentiale

Antena3 Antena3,
Suma uriasa pe care o va plati statul roman pentru ca romanii din Diaspora sa poata vota la prezidentiale

Statul roman va plati 31 de milioane de euro in plus fata de anii trecuti pentru ca romanii din Diaspora sa poata vota la prezidentiale. Suma a fost estimata de presedintele Autoritatii Electorale. continuă pe Antena3

Suma uriasa pe care a donat-o Metallica pe parcursul a 25 de concerte sustinute in Europa

Trupa americana Metallica a donat bani pentru mai multe initiative caritabile pe parcursul celor 25 de concerte sustinute in Europa.

Pestele care a cheltuit toti banii incasati de prostituata la jocuri de noroc. Suma uriasa pe care a pierdut-o la pacanele

Anchetatorii au descoperit ca proxenetul ii stabilise fetei un program foarte strict, astfel incat sa poata obtine minimum 1. 000 de euro pe saptamana, bani pe care-i cheltuia pe jocuri de noroc.

Primul spital construit de la zero de statul roman in ultimii 30 de ani este inaugurat astazi la Mioveni, dar fara avizele necesare pentru functionare, asteptate la iarna

Ceremonia de receptie a primului spital construit de la zero in ultimii 30 de ani in Romania are loc astazi la Mioveni, dar in afara receptiei cladirii, spitalul mai are nevoie de avizele de functionare, care vor veni cel mai devreme in decembrie - ianuarie, pentru a putea primi pacienti. Spitalul din Mioveni are 6 etaje, 250 de paturi si numeroase sectii, inclusiv compartiment de Primiri Urgente, Terapie Intensiva si bloc operator cu 4 sali.

Viorica Dancila scoate Statul roman la mezat

Dl. Calin Popescu-Tariceanu, inca presedinte al ALDE, adica al unui partid care inca mai exista scriptic, dar care are toate sansele sa se pulverizeze nu in ultimul rand si din pricina versatilitatii fara seaman a politicianului roman , a primit in ultimele zile o suita de lovituri mortale.

SURPRIZA DE PROPORTII: Europa ne face un nou POD peste Dunare! Suma IMENSA care va fi investita in Romania

Fondul European de Dezvoltare Regionala FEDER) va investi 363,3 milioane de euro pentru constructia unui pod peste Dunare, in orasul Braila din sud-estul Romaniei, informeaza un comunicat de presa al.

MAE, atentionare pentru romanii din afara granitelor! Vant puternic si descarcari electrice fara precedent! Detalii de ultima ora

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a transmis un avertismentpentru romanii care se afla, tranziteaza sau vor sa mearga in Croatia. Potrivit datelor transmise de Institutul Hidro-Meteorologic.

Ministerul Finantelor: inrolarea in SPV este o facilitate optionala pentru romanii din diaspora

Propozitia identificarea contribuabililor la misiunile diplomaticeoficiile consulare ale Romaniei din referatul proiectului de ordin se refera la indeplinirea procedurii de confirmare a identitatii contribuabililor, care solicita inregistrarea in SPV, informeaza Ministerul Finantelor, potrivit Mediafax.

MAE, avertisment pentru romanii care calatoresc in Spania

Ministerul Afacerilor Externeinformeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau care doresc sa calatoreasca in Spania cu avionul ca, pe 8 si 9 septembrie, activitatea pe Aeroportul Loiu din.

HOROSCOP. Care sunt meseriile potrivite pentru fiecare zodie in parte

V-ati intrebat vreodata care e meseria care vi se potriveste cel mai bine? Ei bine, potrivit astrologilor, acestea sunt cele mai potrivite pentru fiecare zodie: HOROSCOP BERBEC. Antrenor personal HOROSCOP TAUR.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2589 seconds )