Libnet.ro
UNICEF

01:05

Suma uriasa pe care a primit-o proprietarul unei fabrici drept despagubire, dupa un incendiu

Antena3 Antena3,
Suma uriasa pe care a primit-o proprietarul unei fabrici drept despagubire, dupa un incendiu

Despagubirea uriasa primita de proprietarul unei fabrici distruse de incendiu Patronii unei fabrici de condimente, mistuita de flacari in luna februarie a acestui an, au incasat o despagubire uriasa de la. continuă pe Antena3

Despagubirea uriasa primita de proprietarul unei fabrici distruse de incendiu

Patronii unei fabrici de condimente, mistuita de flacari in luna februarie a acestui an, au incasat o despagubire uriasa de la asiguratori, care echivaleaza cu aproape un sfert din cifra de afaceri pe anul trecut, respectiv de doua ori si jumatate profitul realizat in 2018.

Mircea Badea a pierdut o suma uriasa la pariuri. Cat pusese pe Simona Halep

Mircea Badea a pierdut o suma uriasa la pariuri. Realizatorul emisiunii in Gura Presei, de la Antena 3, a plasat un pariu de 5. 000 de lei pe victoria Simonei Halep la Beijing. A prins o cota de 1,44 si ar fi putut castiga in total 7. 200 de lei, insa numarul 6 mondial a pierdut partida .

Doua turiste au platit o suma uriasa intr-un restaurant din Roma pentru doua portii de paste si o sticla cu apa. Reactia patronului: Nu e nicio greseala

Doua turiste din Japonia au platit o suma uriasa pentru doua portii de paste si o sticla cu apa la un restaurant din Roma.

Grupul MOL a demarat constructia unei fabrici de polioli de peste 1,2 miliarde de euro in Ungaria

Grupul MOL a anuntat luni ca a demarat constructia unei fabrici de polioli materie prima pentru productia de materiale plastice - n. r. ) de peste 1,2 miliarde de euro in Ungaria, iar complexul este preconizat sa fie pus in functiune in 2021 si va crea 200 de noi locuri de munca in perioada de operare.

O pictura considerata pierduta timp de sute de ani a fost gasita intr-o bucatarie din Franta. Suma uriasa pentru care ar putea fi vanduta

O opera de arta semnata de pictorul italian Cimabue 1240-1302) a fost gasita in bucataria unei frantuzoaice din Compiegne, localitate situata in apropiere de Paris, relateaza CNN.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )