Libnet.ro
UNICEF

16:46

Sumele nefolosite de ANL pentru Prima Casa, realocate pentru alte tipuri de locuinte

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Sumele nefolosite de ANL pentru Prima Casa, realocate pentru alte tipuri de locuinte

Sumele neutilizate ca garantii in programul Prima Casa pentru achizitiile de locuinte construite de ANL, din plafonul de 500 de milioane de lei, au fost realocate de Guvern astfel incat sa fie folosite pentru orice tip de locuinta in cadrul. continuă pe Wall-Street Ro

Banii alocati pentru Prima Casa s-au terminat. Mai multe banci au utilizat integral fondurile de la Guvern

Banii alocati pentru Prima Casa s-au terminat. Romanii care vor sa isi cumpere o locuinta cu garantia statului au facut liste de asteptare, pana cand Guvernul va debloca alti bani. Si dezvoltatorii sunt.

Guvernul a adoptat un proiect prin care beneficiarii programului Prima Casa sa aiba acces la plafonul care era dedicat inainte numai pentru ANL

Guvernul a adoptat luni un proiect de hotarare privind completarea normelor de implementare a programului Prima casa, a anuntat vicepremierul Liviu Dragnea. Potrivit acestuia, in urma completarii normelor, beneficiarii programului Prima Casa vor putea avea acces la plafonul care era dedicat inainte numai pentru ANL.

Mai multi bani pentru programul Prima Casa. Guvernul a suplimentat fondurile

Guvernul a decis sa suplimenteze banii pentru programul Prima Casa. Aproape 500 de milioane de lei in plus vor veni din fondurile rezervate achizitiei de locuinte ANL. Asta dupa ce marile banci au anuntat ca au.

Guvernul a realocat bani de la cumpararea de case ANL la programul Prima Casa

Guvernul a realocat pentru programul Prima Casa sumele neutilizate ca garantii pentru achizitiile de locuinte de la Agentia Nationala pentru Locuinte ANL), astfel incat sa poata fi folosite pentru orice tip de locuinta in cadrul programului, pe fondul solicitarilor de suplimentare a banilor. Decizia a fost luata in sedinta de luni a Executivului.

Business Report: CFR: Peste 1.000 de kilometri de cale ferata, scosi la licitatie pentru inchiriere; Atentie la Prima Casa: Bancile au cam terminat banii; Speculatiile cu actiunile Fondului Proprietatea si ale OMV Petrom fac spectacol la Bursa

Beneficii fiscale pentru patroni. Romania, codasa printre vecini. In timp ce statele invecinate ofera intreprinzatorilor posibilitatea de a deduce tot felul. Leasingul operational este preferat de clientii cu peste 50 de masini a caror vechime este intre 1 si 3 ani. Leasingul operational este preferat.

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2217 seconds )