Libnet.ro
UNICEF

22:30

Summit-ul NATO din Tara Galilor - Asistam la nevoia de a spori garantiile practice privind securitatea Romaniei, ca urmare a solicitarii partii romane si analizei partenerilor din NATO

Adevărul Adevărul,
Summit-ul NATO din Tara Galilor - Asistam la nevoia de a spori garantiile practice privind securitatea Romaniei, ca urmare a solicitarii partii romane si analizei partenerilor din NATO

Una dintre cele mai importante reuniuni, la nivel inalt, a NATO s-a incheiat. intreaga comunitate internationala a privit cu mare atentie, chiar cu ingrijorare, daca cea mai puternica alianta politico-militara prin care lumea libera isi apara valorile si legitimitatea democratica este capabila sa raspunda in fata unei grave amenintari la adresa securitatii tuturor. continuă pe Adevărul

CSAT se reuneste miercuri, pentru mandatul Romaniei la Summit-ul NATO din Tara Galilor

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii se va reuni, miercuri, incepand cu ora 18. 00, la Palatul Cotroceni, pe agenda aflandu-se mandatul Romaniei la Summit-ul NATO din Tara Galilor, din 4-5 septembrie, in special participarea la misiunea NATO din Afganistan in 2015.

Traian Basescu participa la Summit-ul NATO din Tara Galilor (VIDEO)

Presedintele Romaniei Traian Basescu se afla joi in Newport, Tara Galilor, fiind primit la summit-ul NATO de secretarul general al Aliantei, Anders FoghRasmussen, dar si de premierul britanic David Cameron.

Concluziile reuniunii ministrilor apararii din cadrul Summit-ului NATO din Tara Galilor

Alianta Nord-Atlantica va ramane alaturi de Ucraina si va sustine in continuare integritatea si suveranitatea acestei tari, pe drumul sau de integrare europeana. Acesta este cel mai important mesaj pe care liderii NATO, in frunte cu Secretarul General, Anders Fogh Rasmussen, l-au transmis in cadrul evenimentului din Tara Galilor.

Moment stanjenitor pentru David Cameron la summitul NATO din Tara Galilor

Premierul britanic David Cameron a fost victima unui moment stanjenitor la summitul NATO din Tara Galilor, cand a fost eclipsat de presedintele Barack Obama in timp ce se indrepta cu mana intinsa spre delegati pentru a-i saluta, scrie Mediafax.

Presedintele ucrainean se va intalni cu mai multi lideri occidentali inaintea summitului NATO din Tara Galilor

O intrevedere intre presedintele ucrainean Petro Porosenko si liderii american, britanic, german, francez si italian urmeaza sa aiba loc joi inainte de inceperea summitului NATO din Tara Galilor, au spus surse oficiale pentru AFP.

Presedintele Basescu participa la summit-ul NATO din Marea Britanie

Presedintele Traian Basescu a ajuns joi in Marea Britanie, unde se va desfasura summit-ul NATO. Pe agenda reuniunii se afla criza din Ucraina, dar si misiunea Aliantei din Afganistan in 2015.

Traian Basescu, discutii cu Barack Obama la SUMMIT-ul NATO

Presedintele Traian Basescu a avut o discutie scurta cu presedintele american Barack Obama, cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei, precum si cu David Cameron, premierul Marii Brla Summit-ul NATO din Tara Galilor. stire in curs de actualizare .

FOTO. Traian Basescu, discutii cu Barack Obama la SUMMIT-ul NATO

Presedintele Traian Basescu a avut o discutie scurta cu presedintele american Barack Obama, cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei, precum si cu David Cameron, premierul Marii Brla Summit-ul NATO din Tara Galilor. stire in curs de actualizare .

Declaratia finala a summitului NATO din Tara Galilor: Am luat decizii care sa raspunda provocarilor de azi si de maine

Alianta Nord-Atlantica ramane o sursa esentiala de stabilitate in aceasta lume impredictibila. Ne reafirmam angajamentul de a indeplini toate cele trei sarcini de baza prevazute in Conceptul Strategic al NATO: apararea colectiva, gestionarea crizelor si securitatea cooperativa. In Tara Galilor, am luat decizii care sa raspunda provocarilor de azi si de maine, se arata in declaratia finala a sefilor de stat si de guvern care au participat la summitul NATO desfasurat joi si vineri in Tara Galilor.

Presa rusa despre summitul NATO din Tara Galilor: cel mai ostil Rusiei din ultimii 20 de ani

Summitul NATO care a reunit statele membre in Tara Galilor incepand de joi, este calificat de presa rusa ca fiind cel mai ostil fata de Rusia din ultimii 20 de ani, jurnalistii invocand atat retorica participantilor cat si deciziile care urmeaza sa fie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2238 seconds )