Libnet.ro
UNICEF

22:45

LA SUMMIT-UL G20 DIN JAPONIA: Trump anunta ca se va intalni cu Putin

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LA SUMMIT-UL G20 DIN JAPONIA: Trump anunta ca se va intalni cu Putin

Presedintele american Donald Trump a declarat ieri ca se va intalni cu presedintele rus Vladimir Putin la summit-ul G20 din 28-29 iunie, din Japonia, informeaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

intalnire Trump-Putin, la summit-ul G 20 din Japonia

Presedintele american Donald Trump si omologul sau rus Vladimir Putin se vor intalni saptamana viitoare, in cadrul summitului G20 din Japonia, a anuntat Donald Trump intr-un interviu pentru postul de televiziune Fox News.

Vladimir Putin s-a declarat dispus sa discute cu Donald Trump la summitul G20 de la Osaka

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat, joi, ca este pregatit sa poarte discutii cu omologul sau american Donald Trump daca si cealalta parte este de acord, adaugand ca lansarea candidaturii lui Trump pentru un al doilea mandat ar putea complica relatiile dintre SUA si Rusia, relateaza Mediafax citand Reuters.

SUA si China au reluat discutiile comerciale inainte de summitul G20

China si Statele Unite au reluat discutiile comerciale inainte de o intalnire intre presedintele american Donald Trump si omologul sau chinez Xi Jinping in cadrul summitului G20, scrie Mediafax, citand Reuters.

Trump anunta inlocuirea lui Patrick Shanahan de la conducerea Pentagonului

Presedintele american Donald Trump a anuntat marti, intr-o perioada in care se inregistreaza puterni.

Trump anunta ca Agentia pentru Imigrare si Vami va incepe sa deporteze milioane de imigranti ilegali

Presedintele SUA, Donald Trump, a declarat, luni, ca autoritatile americane vor incepe sa deporteze milioane de imigranti care stau in SUA ilegal, incepand de saptamana viitoare, potrivit Reuters.

New York Times: SUA isi intensifica atacurile cibernetice in reteaua electrica din Rusia Trump: Este fals Kremlin: Arata ca un razboi cibernetic este posibil in teorie

Guvernul american si-a multiplicat intruziunile informatice in reteaua electrica pentru a avertiza Rusia, suspectata ca ar face acelasi lucru in Statele Unite, si pentru a pregati un eventual atac cibernetic in caz de conflict major intre cele doua tari, a scris New York Times, potrivit AFP. Presedintele Donald Trump a acuzat New York Times de comiterea unui act virtual de tradare, publicand asemenea informatii. Totodata, Kremlinul a spus luni ca informatia este ingrijoratoarea si ca introducerea implanturilor potential distrugatoare in grila electrica a Rusiei arata ca un razboi cibernetic a este posibil in teorie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3301 seconds )