Libnet.ro
UNICEF

10:45

LA SUMMITUL G20 DIN JAPONIA: Vladimir Putin, intalnire cu Trump si May

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LA SUMMITUL G20 DIN JAPONIA: Vladimir Putin, intalnire cu Trump si May

Presedintele rus Vladimir Putin se va intalni cu premierul britanic la final de mandat Theresa May si cu presedintele american Donald Trump in aceasta saptamana, la summitul G20 din Japonia, a anuntat, ieri, Kremlinul, relateaza Reuters si AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Kremlin: Vladimir Putin si Donald Trump vor avea o intalnire in Japonia

Presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau american Donald Trump vor avea o intalnire oficiala in data de 28 iunie, in cadrul Summitul Grupului Natiunilor Dezvoltate si Emergente G20) din Japonia, au anuntat miercuri oficialii de la Kremlin, citati de Reuters.

China anunta ca a inceput negocierile cu SUA, inainte de summitul G20

China anunta ca negociatorii de comert chinezi discuta cu cei americani pentru a gasi solutii la disputa dintre cele doua natiuni, inainte de intalnirea celor doi sefi de stat la summitul G20 din Japonia, care va avea loc saptamana aceasta, scrie AP News.

Donald Trump va avea cel putin opt intalniri bilaterale la Summitul G20

Presedintele american Donald Trump va efectua cel putin opt intalniri bilaterale in cadrul Summitul Grupului Natiunilor Dezvoltate si Emergente G20) din Japonia, a transmis un oficial al Administratiei de la Washington, scrie Mediafax, citand Reuters.

Theresa May va avea o intalnire oficiala cu Vladimir Putin in cadrul summitului G20

Prim-ministrul britanic Theresa May va avea o intalnire oficiala cu presedintele rus Vladimir Putin in cadrul summitului G20 din Japonia, in cadrul careia ii va transmite liderului rus ca Marea Britanie este dispusa sa aiba o relatie diferita cu Administratia de la Moscova, scrie Mediafax, citand Reuters.

Vladimir Putin se va intalni cu printul Arabiei Saudite in cadrul summitului G20

Presedintele rus Vladimir Putin se va intalni cu printul mostenitor al Arabiei Saudite, Mohammed bin Salman, in cadrul Summitul Grupului Natiunilor Dezvoltate si Emergente G20) din Japonia, scrie Mediafax, citand Reuters.

Trump, in vizita in Coreea de Sud dupa summitul G20

Presedintele american Donald Trump urmeaza sa efectueze in weekend o vizita in Coreea de Sud, dupa summitul G20, si sa discute cu omologul sau sud-coreean Moon Jae-in despre negocieri in dosarul nuclear cu Phenianul, aflate in prezent in impas, a anuntat Casa Albastra, relateaza AFP.

Oficial: China nu va permite abordarea subiectului protestelor din Hong Kong la summitul G20

Adjunctul ministrului chinez de Externe, Zhang Jung, a declarat ca tara sa nu va permite ca subiectul protestelor din Hong Kong sa fie discutat in cadrul summitului G20 de la Osaka, scrie Mediafax, citand CNN.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )