Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sunt celebru, scoate-ma de aici: Gabi Jugaru si Alina Plugaru au intrat in jungla africana

Adevărul Adevărul,
Sunt celebru, scoate-ma de aici: Gabi Jugaru si Alina Plugaru au intrat in jungla africana

Doi concurenti noi au intrat in tabara din jungla africana a emisiunii Sunt celebru, scoate-ma de aici, intregind grupul de 12 vedete anuntat de Pro TV. Astfel, Gabi Jugaru si Alina Plugaru, actrita in filme pentru adulti, au acceptat provocarea junglei. Totodata, Pro TV a fost lider de audienta, inregistrand o medie de 2,1 milioane de telespectatori. continuă pe Adevărul

Sunt celebru, scoate-ma de aici! a imblanzit audienta: 2,3 milioane de romani au urmarit show-ul de la Pro TV

Al doilea episod al reality-show-ului Sunt celebru, scoate-ma de aici!, emisiune in care vedetele sunt supuse unor probe extreme, a plasat postul Pro TV in fruntea clasamentului audientelor, chiar daca a inregistrat cifre mai mici decat la debut, avand in vedere ca marti seara au fost difuzate mai multe meciuri de fotbal.

Sunt celebru, scoate-ma de aici!, la primul episod: cine sunt concurentii care au acceptat provocarea lansata de Pro TV

Show-ul Sunt celebru, scoate-ma de aici! a debutat la Pro TV cu prezentarea vedetelor care vor infrunta jungla africana, dar si prima proba. Printre numele care au acceptat provocarea se numara Gina Pistol, Ruby, Mihai Traistariu, Pacha Man si Catalin Morosanu.

Cabral si Bobonete intra-n jungla cu vedete: Sunt celebru, scoate-ma de aici!, la debut. Ce spun concurentii

Sunt celebru, scoate-ma de aici!, show-ul in care 12 vedete din Romania trebuie sa supravietuiasca timp de 21 de zile in jungla din Africa de Sud, debuteaza in aceasta seara la Pro TV, de la 20:30.

Prima editie Sunt celebru, scoate-ma de aici!, audienta de 2,5 milioane de telespectatori

Prima editie a emisiunii Sunt celebru, scote-ma de aici! a plasat postul Pro TV pe primul loc la nivelul audientelor pe toate segmentele de public. Cu o audienta medie la nivel national de 2,5 milioane de telespectatori, Pro TV a prezentat primele vedete intrate in jungla.

Sunt celebru, scoate-ma de aici, analizat de psihoterapeut! Cum le poate afecta show-ul pe vedetele din jungla!

Noul reality show Sunt celebru, scoate-ma de aici ar putea avea efecte nedorite asupra psihicului vedetelorparticipante. Iata ce sustine un psihoterapeut care a analizat noua productie de la Pro TV.

Ce audienta a avut Sunt celebru, scoate-ma de aici in prima zi!

Prima editie a reality show-ului Sunt celebru, scoate-ma de aici a plasat Pro TV pe primul loc, avand o audienta semnificativa. Iata ce performanta a realizat.

Concurentii de la Sunt celebru, scoate-ma de aici!, chinuiti in jungla! VIDEO

Concurentii de la Sunt celebru, scoate-ma de aici! au dat piept aseara cu primele probe terifiante in Parcul National Kruger din Africa de Sud. Iata cum au fost chinuiti Dorian Popa, Gina Pistol si Luminita Nicolescu pentru cateva portii de mancare.

VIDEO Sunt celebru, scoate-ma de aici! incepe ASTAZI. Cabral si Bobonete si-au facut tabara in munti, la 400 km de Johannesburg

A mai ramas o zi pana cand vom face cunostinta cu jungla din Africa de Sud si pericolele pe care le ascunde. Cabral, Bobonete si cele 12 vedete care intra in competitie au interactionat deja cu serpi veninosi si insecte periculoase.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )