Libnet.ro
UNICEF

08:45

Sunt celebru, scoate-ma de aici!:Luminita Nicolescu, scoasa cu ambulanta din jungla

Adevărul Adevărul,
Sunt celebru, scoate-ma de aici!:Luminita Nicolescu, scoasa cu ambulanta din jungla

Sunt celebru, scoate-ma de aici!. Luminita Nicolescu 62 de ani), antrenoare de fitness, a fost scoasa de echipa de medici din tabara din jungla sud-africana. Dupa multe zile in care Luminita a refuzat sa bea apa existenta in tabara si nu a mancat orez si fasole, medicii au intervenit de urgenta, pentru a evita o situatie critica. continuă pe Adevărul

Sunt celebru, scoate-ma de aici. Cine a ramas in cursa pentru marea finala

Sunt celebru, scoate-ma de aici. Andreea Moldovan a parasit tabara celebritatilor din Africa de Sud si va reveni acasa dupa 18 zile. Cu doua zile inainte de finala Sunt celebru, scoate-ma de aici, doar cinci vedete au ramas in lupta pentru marele premiu: Catalin Morosanu, Dorian Popa, Gina Pistol, Luminita Nicolescu si Ruby.

Sunt celebru, scoate-ma de aici. Alina Plugaru, invinsa de scorpionii prajiti

Sunt celebru, scoate-ma de aici. Alina Plugaru a parasit marti tabara din Africa de Sud, dupa ce a fost invinsa de Andreea la proba Provocarea junglei intoarcerea stomacului risipitor!.

Luminita Nicolescu, scoasa cu ambulanta din jungla, la Sunt celebru, scoate-ma de aici!

Luminita Nicolescu 62 de ani), antrenoare de fitness, a fost scoasa de echipa de medici din tabara din jungla sud-africana. Dupa multe zile in care Luminita a refuzat sa bea apa existenta in tabara si nu a mancat orez si fasole, medicii au intervenit de urgenta, pentru a evita o situatie critica.

Concurentii de la Sunt celebru, scoate-ma de aici, amendati cu 100.000 de euro. Iata cum se poate intampla acest lucru!

Concurentii de la Sunt celebru, scoate-ma de aici ar putea fi obligati sa plateasca daune de 100. 000 de euro daca incalca contractele de confidentialitate pe care le-au semnat cu Pro TV. Iata despre ce ar fi vorba.

Caz de penis captivus in Africa de Sud: Sunt celebru, scoate-ma de aici!

Un barbat de 22 de ani din Africa de Sud a ajuns celebru dupa ce a ramas blocat intr-un moment intim cu o femeie maritata in varsta de 34 de ani. Mii de oameni s-au adunat in fata apartamentului pentru a vedea cu ochii lor cazul bizar de penis captivus.

Cu cine este maritata Luminita Nicolescu, antrenoarea de fitness de la Sunt celebru, scoate-ma de aici

Luminita Nicolescu, antrenoarea de fitness care participa la reality show-ul Sunt celebru, scoate-ma de aici de la Pro TV, are la activ o casnicie de 41 de ani. Iata cine este sotul ei si cum s-au cunoscut.

Caru' cu Vedete: Antonia si Alex Velea au gasit metoda prin care sa amortizeze financiar perioada in care ea nu a cantat; Andreea Esca, gafa de proportii in direct! Maruta a ras de ea; Justin Bieber, invitat special la Sunt celebru, scoate-ma de-aici?

3rei sud est la un pas de destramare. Viorel era cat pe ce sa isi lase colegii singuri. Abia s-au reunit baietii de la 3trei Sud Est, ca iar au fost la un pas sa ramana. Clanul Kardashian - Tot ce nu stiai despre cea mai cunoscuta familie din lume. Numerosi, zgomotosi si ahtiati dupa atentie, membrii clanului Kardashian.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )