Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ei sunt criminalii triplului asasinat din Calarasi. Au ucis o familie intreaga pentru 50 de lei

Antena3 Antena3,
Ei sunt criminalii triplului asasinat din Calarasi. Au ucis o familie intreaga pentru 50 de lei

Doi batrani si fiica lor de 58 de ani au fost ucisi luni seara, in locuinta lor din Calarasi. La scurt timp dupa crima, trei adolescenti de 17 ani au fost prinsi. Se pare ca doi dintre ei sunt auto. continuă pe Antena3

Detalii despre unul dintre criminalii triplului asasinat din Calarasi. Cum se comporta fiul adoptiv al familiei

Criminalul care a comis teribilul triplu asasinat de la Calarasi ar fi fiul adoptiv al familiei, Alexandru Dan, unul dintre cei trei tineri suspecti retinuti deja de politie. Rudele victimelor din triplul.

Autorii triplului asasinat din Calarasi sunt recidivisti. Ce palmares infractional au cei doi suspecti si ce au consumat inainte de crima

Cei trei adolescenti care au participat la oribila crima din strada Mihail Sadoveanu sunt tineri cu probleme, cu un comportament deviant. Principalul suspect este Dan Alexandru, de 17 ani, un adolescent crescut de familia victimelor de cand era bebelus. Alaturi de el au fost dusi la audieri Valentin Bivolaru si Cristian Ene. Ultimul este considerat martor si a fost eliberat.

Triplu asasinat la Calarasi. O familie intreaga, ucisa cu sange rece

O tripla crima a fost descoperita luni seara in Calarasi. Doi batrani si fiica lor au fost injunghiati mortal. Asasinii sunt 3 adolescenti de 17 ani. Crima a fost comisa intr-o locuinta de pe strada.

TRIPLU asasinat in Calarasi! Trei minori AU UCIS o familie

Trei minori de 17 ani au ucis, luni seara, trei persoane din Calarasi. Un vecin al victimelor a sesizat ca doi batrani, barbatul avea 82 de ani, iar femeia avea 80 de ani, impreuna cu fiica lor, de 58 ani, a.

Tripla crima din Calarasi: Trei adolescenti de 17 ani sunt cercetati penal pentru omor

Trei adolescenti de 17 ani sunt cercetati penal pentru omor, ei fiind suspectati de uciderea a doi batrani si a fiicei acestora, intr-o locuinta din Calarasi, potrivit Inspectoratului de Politie Judetean IPJ), transmite Agerpres.

Autorii triplului asasinat, arestati preventiv pentru 30 de zile

Cei doi adolescenti, suspectati ca au ucis cu sange rece doi batrani si pe fiica acestora, au fost arestati preventiv pentru 30 de zile de catre magistratii Tribunalului Calarasi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )