Libnet.ro
UNICEF

19:45

Sunt un inculpat periculos. Victor Ponta face afirmatii socante la adresa ministrului Justitiei

B1 B1,
Sunt un inculpat periculos. Victor Ponta face afirmatii socante la adresa ministrului Justitiei

Fostul premier Victor Ponta face acuzatii la adresa ministrului Justitiei Raluca Pruna, insa nu uita nici de tehnocrati, potrivit stiripesurse. ro. Eu sunt un inculpat periculos. De 12 ani luptam. continuă pe B1

Radu Banciu: Am descoperit un punct comun intre Erdogan si Victor Ponta, Erdogan nu a facut facultate, deci se potriveste cu falsul lui Ponta (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre contestatia depusa de Victor Ponta asupra deciziei CNATDCU privind plagiatul tezei sale de doctorat. Fostul premier.

Victor Ponta contesta decizia de plagiat a Consiliului de Atestare

ACTUALIZARE 16:43 Ponta despre hotararea privind titlul de doctor: O decizie pur politica a lui Mircea Dumitru Fostul premier Victor Ponta confirma, pe pagina sa de Facebook, ca a contestat decizia Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare CNATDCU) privind retragerea titlului de doctor, precizand ca aceasta este o decizie pur politica a noului ministru al Educatiei, Mircea Dumitru, si ca, daca exista stat de drept in Romania, va castiga, din nou, in instanta. *ACTUALIZARE 16:32 Ministrul Educatiei, despre contestatia depusa de Ponta: Voi lua o decizie care este impusa de catre lege .

Victor Ponta, ironie la adresa lui Liviu Dragnea: Serios? imi garanteaza el locul 1 pe lista la Gorj?

Fostul premier Victor Ponta nu este sigur de locul 1 pe listele PSD din Gorj la alegerile din noiembrie si spune ca nu vorbeste in numele PSD si pe persoana fizica, potrivit.

Klaus Iohannis, Victor Ponta si Mihai Razvan Ungureanu apar in mailurile lui Recep Erdogan date publicitatii de WikiLeaks

WikiLeaks a publicat 294. 548 de emailuri de pe serverul intern al partidului aflat la guvernare in Turcia. in 99 din aceste mesaje electronice este mentionata Romania. Victor Ponta, cunoscut.

Victor Ponta, pe lista rusinii intocmita de CNN

Fostul premier roman Victor Ponta apare intr-o lista de zece politicieni acuzati de plagiat, intocmita de CNN dupa ce Melania Trump a fost acuzata ca luni a plagiat discursul sustinut de Prima.

Victor Ponta, pe o lista intocmita de CNN cu politicieni acuzati de plagiat

Fostul premier roman Victor Ponta apare intr-o lista de zece politicieni acuzati de plagiat, intocmita de CNN in contextul in care Melania Trump a fost acuzata ca luni seara a plagiat discursul sustinut de Prima Doamna Michelle Obama in 2008, scandal care marcheaza lansarea Conventiei de investire a candidatului republican Donald Trump la Presedintia Statelor Unite.

Victor Ponta, pe o lista intocmita de CNN cu politicieni acuzati de plagiat, in contextul scandalului provocat de Melania Trump

Fostul premier roman Victor Ponta apare intr-o lista de zece politicieni, intocmita de CNN, acuzati de plagiat, in contextul in care Melania Trump a fost acuzata ca a plagiat luni seara discursul Primei Doamne Michelle Obama din 2008, un scandal care marcheaza lansarea conventiei de investire a candidatului republican Donald Trump la presedintia Statelor Unite.

Victor Ponta a contestat decizia Consiliului National de Atestare, privind retragerea titlului de doctor

Fostul premier Victor Ponta a contestat, la finalul saptamanii trecute, decizia Consiliului National de Atestare de retragere a titlului de doctor.

Victor Ponta a contestat verdictul de plagiat

Victor Ponta a contestat decizia Consiliului National de Atestare a Titlurilor Diplomelor si Certificatelor Universitare referitoare la teza sa de doctorat. Dupa ce CNATDCU a stabilit ca teza de doctorat a fostului.

Victor Ponta a contestat decizia de retragere a titlului de doctor

Fotul premier Victor Ponta a contestat pe 15 iulie verdictul de plagiat dat tezei sale de doctorat de catre Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare CNTADCU), prin care se propune retragerea titlului de doctor. Potrivit Ministrului Educatiei, Mircea Dumitru, in maximum 10 zile de la depunerea contestatiei, CNATDCU trebuie sa confirme sau sa infirme retragerea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2433 seconds )